O ΛεΜπρόν ξεπέρασε τον Νας και ο ΛαΜέλο όλους τους Χόρνετς
i

ΛεΜπρόν Τζέιμς / printscreen

O ΛεΜπρόν ξεπέρασε τον Νας και ο ΛαΜέλο όλους τους Χόρνετς

Πλέον, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο τέταρτος καλύτερος πασέρ, πίσω από Τζον Στόκτον, Τζέισον Κιντ και Κρις Πολ, τη στιγμή που ο ΛαΜέλο Μπολ έφθασε τα 8 triple-double με τη Σάρλοτ και πέρασε τον Άντονι Μέισον.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με τις 11 ασίστ στο triple double της νίκης των Λέικερς στη Νέα Υόρκη ξεπέρασε τον Στιβ Νας για την τέταρτη θέση του κορυφαίου πασέρ στην ιστορία του ΝΒΑ. 

Πλέον, μόνο οι Τζον Στόκτον, Τζέισον Κιντ και Κρις Πολ βρίσκονται μπροστά του. Είναι όμως, όλοι τους… άπιαστοι. παρόλα αυτά ο «Βασιλιάς» κι ενώ υπολείπεται μόλις 117 πόντους για να ξεπεράσει τον Καρίμ Αμπντουλ Τζαμπάρ στο σύνολο πόντων, ανέβηκε στην κορυφή μία άλλης κατηγορίας. Αυτής που αφορά το άθροισμα πόντων και ασίστ. Κανείς δεν έχει συνολικά περισσότερα από αυτόν. 

Οι στιγμές που ο Αντετοκούνμπο έστειλε τις Σφήκες της Σάρλοτ πίσω στη φωλιά τους (vid)
NBA

06:31 - 01.02.2023

Οι στιγμές που ο Αντετοκούνμπο έστειλε τις Σφήκες της Σάρλοτ πίσω στη φωλιά τους (vid)

Με 34 πόντους και 18 ριμπάουντ, έψογα στατιστικά -ακόμα και στις βολές- ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς σε μία ακόμα νίκη. Την πέμπτη στη σειρά. Δείτε τα highlights του Greek Freak.

Στη Σάρλοτ ένας νεαρός παίκτης της λίγκας, ο ΛαΜέλο Μπολ με το triple double που έκανε στην ήττα της ομάδας του από τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, έφθασε τα οκτώ συνολικά στην καριέρα του. Κανένας άλλος παίκτης στην ιστορία των Χόρνετς δεν έχει περισσότερα. Ο ΛαΜέλο ξεπέρασε τον Άντονι Μέισον, o οποίος φόρεσε τη φανέλα από το 1996 έως το 2000.