Κασελάκης: «Στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο» (vid)
i

©InTime

Κασελάκης: «Στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο» (vid)

Sportal newsroom 21:42 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:43 - 09.09.2023

Ο αρχηγός του Περιστερίου Λεωνίδας Κασελάκης αναφέρθηκε στις καταστροφικές πλημμύρες

Από τη δοκιμασία που περνά ο κόσμος από τις καταστροφικές πλημμύρες ξεκίνησε τα λόγια του ο Λεωνίδας Κασελάκης, μετά τη νίκη του Περιστερίου επί της ΑΕΚ.

Ο αρχηγός των «κυανοκιτρίνων» αναφέρθηκε μιλώντας στην ΕΡΤ για την ταπεινότητα που πρέπει να διακατέχει τους πάντες σε μια τέτοια καταστροφή και κατόπιν έκανε λόγο και για την εικόνα της ομάδας του στο παρκέ.

«Να εκφράσω την συμπαράστασή μου. Περνάνε πολύ δύσκολα οι άνθρωποι, το να πω μια κουβέντα εγώ… Αυτοί οι άνθρωποι χάνουν την περιουσία τους και κάποιοι τις ζωές τους δυστυχώς. Πρέπει να υπάρξει συστολή και από το κράτος. Να έχουμε χαμηλά το κεφάλι, να είμαστε ταπεινοί. Στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όλα αυτά τα χρόνια το κράτος που… είναι όπως είναι και τα πληρώνουμε τώρα» δήλωσε ο «κάπτεν» του Περιστερίου.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, σχολίασε: «Χτίζουμε μια καινούρια ομάδα, έχουμε πολύ ωραία ατμόσφαιρα στην προπόνηση. Έχουμε πολλές αδυναμίες, να κρατήσουμε και τα καλά στοιχεία. Έχουμε ταλέντο στην επίθεση. Να μείνουμε προσγειωμένοι και στο κακό αποτέλεσμα να μην έχουμε μεγάλη απογοήτευση».