Έβαλε «τριφύλλι» στο Instagram ο Βιλντόζα μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού

Λούκα Βιλντόζα

i

© Euroleague

Έβαλε «τριφύλλι» στο Instagram ο Βιλντόζα μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού

Γιώργος Γαβριλάκης 09:49 - 07.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:47 - 07.04.2023

Λίγο μετά τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί του Ολυμπιακού ο Λούκα Βιλντόζα ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα μία πανηγυρική φωτογραφία και στη λεζάντα χρησιμοποίησε ένα τριφύλλι.

Το τριφύλλι συμβολίζει την καλοτυχία, την ελπίδα, την πίστη και την αγάπη. Όταν είναι τετράφυλλο βέβαια. Με ένα τέτοιο συνόδευσε ο Λούκα Βιλντόζα την πανηγυρική ανάρτησή του στο Instagram λίγο μετά τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι. 

Θα μπορούσε να συμβολίζει όλα τα παραπάνω, αν και η ομάδα του δεν χρειάστηκε τη βοήθεια της τύχης. Ήταν καλύτερη και νίκησε. Θα μπορούσε επίσης, να συμβολίζει την ελπίδα για είσοδο στα play offs ή την πίστη ότι θα τα καταφέρουν, αλλά το μυαλό όλων -ίσως και το δικό του- πάει στη σύνδεσή του με τον Παναθηναϊκό

Ο Αργεντίνος γκαρντ αποτελεί έναν από τους κυρίαρχους στόχους των «πρασίνων» για τη νέα σεζόν και πλέον έβαλε και το... χεράκι του για να διογκώσει τις φήμες περί μεταγραφής του στην ομάδα της Αθήνας. Ο Ερυθρός Αστέρας βέβαια, θέλει να τον κρατήσει στο Βελιγράδι, διαψεύδει ότι ο παίκτης θέλει ή σκοπεύει να αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ και ο Παναθηναϊκός έχει εξηγήσει πως δεν υπάρχει οριστική συμφωνία.

Πάντως, οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη, προσπαθούν να επικεντρωθούν στο παρόν. Το βράδυ της Παρασκευής (7/4, 21Q00) ολοκληρώνουν τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους στη φετινή Euroleague με τον αγώνα κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου και προετοιμάζονται για τα play offs της Basket League.