Ο Μάικ Τζέιμς απάντησε σε οπαδό του Παναθηναϊκού για τον Λάσο και τη δική του επιστροφή

Μάικ Τζέιμς

i

© Intime

Ο Μάικ Τζέιμς απάντησε σε οπαδό του Παναθηναϊκού για τον Λάσο και τη δική του επιστροφή

Γιώργος Γαβριλάκης 09:56 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:15 - 13.03.2023

Όταν ένας φίλος του Παναθηναϊκού προσέγγισε τον Μάικ Τζέιμς στο twitter για να του πει πως μιας που «ο Λάσο θα είναι προπονητής, θα έρθεις κι εσύ στην ομάδα;». Ο Αμερικανός τον στενοχώρησε εις διπλούν!

Η δράση του Μάικ Τζέιμς στο παρκέ είναι γνωστή και με εξαιρετέα. Γνωστή είναι και η δράση του στα social media. Ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό περνάει ώρες ατελείωτες... σκρολάροντας στο twitter και δεν διστάζει αρκετές φορές να απαντάει σε ερωτήματα και προκλήσεις. 

Έτσι, όταν ένας φίλος του Παναθηναϊκού του έγραψε: «Μάικ! Τη νέα χρονιά προπονητής του Παναθηναϊκού θα είναι ο Πάμπλο Λάσο. Θα έρθεις κι εσύ στην ομάδα;». 

Ο Τζέιμς δεν ήθελε να τον πληγώσει, αλλά ήθελε να είναι και ειλικρινής μαζί του. «Δεν νομίζω ότι ο Πάμπλο θα πάει στον Παναθηναϊκό, ούτε κι εγώ», αλλά όπως ο ίδιος κατέληξε «ποτέ μη λες ποτέ». Άλλωστε το έχει κάνει ήδη δύο φορές. Την πρώτη φορά που φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι ήταν το 2016, ενώ όταν επέστρεψε από το ΝΒΑ δύο χρόνια αργότερα (2018), επέλεξε και πάλι τους «πράσινους». 

Φέτος πάντως, ο 33χρονος σουτέρ είναι πρώτος σκόρερ της Μονακό με 16,7 πόντους, ενώ οδηγεί την ομάδα προς τα play offs της Euroleague. Με ρεκόρ 18-10 βρίσκονται στην τέταρτη θέση, πίσω από Ολυμπιακό, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. 

Τώρα όσον αφορά στον Ισπανό προπονητή, ο Τζέιμς δεν ξέρουμε αν έχει κάποια εσωτερική πληροφόρηση ή αν είναι απλώς το ένστικτό του που τον οδηγεί σε συμπεράσματα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει τοποθετήσει τον Λάσο ως προτεραιότητα και ως ιδανικό στόχο.