O... μικρός Στέφεν Κάρι από την Κρήτη ευστοχεί από το κέντρο του γηπέδου (vid)
i

printscreen

O... μικρός Στέφεν Κάρι από την Κρήτη ευστοχεί από το κέντρο του γηπέδου (vid)

Sportal newsroom 14:59 - 20.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 20.03.2023

Ο χρόνος τελείωνε και ο 11χρονος Ηλίας Ζερβακάκης δεν είχε πολλές επιλογές. Πήρε τη μπάλα σούταρε από το κέντρο, θέλοντας να μιμηθεί τον Στέφεν Κάρι που τον βλέπει σε video στο internet. Τώρα θα βλέπει και τον εαυτό του, αφού ο πιτσιρικάς ευστόχησε και έγινε... viral.

O αγώνας των παμπαίδων στο Τουρνουά «Γαλανόλευκα Αστέρια» που διεξάγεται στην Κρήτη από την τοπική Ένωση (ΕΚΑΣΚ) είχε ενδιαφέρον κατ' αρχάς για τους νεαρούς που αγωνίζονταν, τους συγγενείς και τους φίλους τους. 

Ώσπου, ο 11χρονος Ηλίας Ζερβακάκης κατέγραψε το πρώτο highlight της καριέρας του. Αντιγράφοντας τον αγαπημένο του Στέφεν Κάρι και ευρισκόμενος υπό πίεση χρόνου σούταρε για τρεις πόντους από το κέντρο του γηπέδου. Παρά το νεαρό της ηλικίας του και τη σωματοδομή που αυτή ορίζει, όχι μόνο η μπάλα πλησίασε τον στόχο, αλλά τον... βρήκε κιόλας. 

Ο πιτσιρικάς ευστόχησε και όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Η αναμέτρησης της ΑΟΚ Ιεράπετρας και της Διάπλασης Ηρακλείου από υπόθεση για λίγους, βρέθηκε να κάνει το γύρω του διαδικτύου και να συγκεντρώνει αμέτρητα click. 

Tags: