Ο Μπράντον Νάιτ στο Sportal: «Δεν ήταν μόνο ένα πράγμα που δεν πήγε καλά φέτος στην ΑΕΚ Betsson»

Ο Μπράντον Νάιτ στο Sportal: «Δεν ήταν μόνο ένα πράγμα που δεν πήγε καλά φέτος στην ΑΕΚ Betsson»

Χρήστος Τσάλτας 14:33 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:27 - 29.05.2024

Η σεζόν πλησιάζει προς το τέλος της και ο Μπράντον Νάιτ μίλησε στο Sportal για την επιστροφή του στη δράση μετά από 1,5 μήνα, αξιολόγησε την παρουσία του στην ΑΕΚ Betsson και αναφέρθηκε σε όσα δεν λειτούργησαν τη φετινή σεζόν.

Μια σεζόν που είχε υψηλές προσδοκίες και βλέψεις φτάνει στο τέλος της πιο σύντομα από το επιθυμητό και πολύ μακριά από τις προσδοκίες που είχαν τεθεί στο ξεκίνημα της προσπάθειας. Η ΑΕΚ Betsson δεν κατάφερε να συνδυάσει την ιστορική σεζόν της με μια επιτυχία και τα παιχνίδια των Playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό μοιάζουν με το φινάλε της όλης σεζόν.

Για την Ένωση πολλά πράγματα δεν λειτούργησαν σε αγωνιστικό επίπεδο, παρά τις αλλαγές που έγιναν στη διάρκεια των προηγούμενων μηνών. Η επιτυχία δεν ήρθε και το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται πολύ έντονο σε όλα τα επίπεδα.

Την ίδια ώρα στον ορίζοντα υπάρχει και το Game 2 κόντρα στον Ολυμπιακό, το οποίο έρχεται έπειτα από την προσπάθεια που έκαναν οι κιτρινόμαυροι για περίπου 25 λεπτά. Σε αυτή την προσπάθεια συνέβαλε και ο Μπράντον Νάιτ που επέστρεψε στη δράση μετά από 1,5 μήνα.

«Ο τελευταίος μήνας ήταν δύσκολος για μένα», παραδέχτηκε μιλώντας στο Sporral για να προσθέσει πως "δούλεψα πολύ το σώμα μου για να επιστρέψω στη δράση και είμαι χαρούμενος που έστω και τώρα κατάφερα να βρεθώ σε αγωνιστική κατάσταση και να παίξω".

Στο διάστημα που έκανε ατομικές προπονήσεις για να βρεθεί και πάλι σε αγωνιστικό ρυθμό του είχε λείψει η διαδικασία να βρίσκεται μαζί με την ομάδα και τους συμπαίκτες του, όπως τόνισε.

«Αυτό που μου έλειψε είναι να είμαι μαζί με τους συμπαίκτες μου. Η καθημερινή τριβή και η προσπάθεια με την ομάδα ήταν κάτι διασκεδαστικό. Εγώ ήρθα στα μέσα της σεζόν και μπορώ να πω ότι κόλλησα με τους συμπαίκτες μου από τη στιγμή που ήρθα. Σίγουρα μου έλειψε αυτό το συναίσθημα», ανέφερε για να εστιάσει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ιδίως στην εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

Αυτό ήταν το καλό διάστημα της ομάδας στο παιχνίδι, το οποίο έδειξε πολλά. «Το πρώτο ημίχρονο στο ΣΕΦ έδειξε πως όταν μένεις στο πλάνο και όλη η ομάδα είναι ενωμένη, έχεις ευκαιρία να κερδίσεις ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Κόντρα σε ομάδες κορυφαίου επιπέδου πρέπει να παίζεις 40 λεπτά και να μην είσαι ανταγωνιστικός μόνο για 26-27 λεπτά. Πρέπει να κάνεις ένα πλήρες παιχνίδι για να διεκδικήσεις τη νίκη ως το τέλος».

Με το Game 2 να πλησιάζει και για αρκετούς να μοιάζει ως το παιχνίδι-φινάλε στη σεζόν, ο Νάιτ αναφέρθηκε σε όσα πρέπει να περιμενει ο κόσμος της ΑΕΚ Betsson από την ομάδα.

«Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο όμως θα παλέψουμε. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη και να είμαστε σκληροί στην άμυνα».

Η κουβέντα στράφηκε στην συνολική προσπάθεια της σεζόν, με τον Αμερικανό να κάνει μια πρώτη αξιολόγηση όσων είδε.

Οπως όλοι εντός των τειχών, έτσι και εκείνος περίμενε καλύτερη πορεία. «Η σεζόν δεν πήγε όπως την φανταζόμασταν μέσα στην ομάδα. Εγώ προσπάθησα για το καλύτερο από την πρώτη μέρα που ήρθα, ήμουν εδώ με σκοπό να παλέψω για νίκες με την ομάδα. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα σχεδιάσαμε».

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι καλύτερο θα μπορούσε να κάνει η φετινή ομάδα, καθώς είχε ταλέντο και προσωπικότητα, κάτι που δεν αμφισβητεί κανείς. «Δεν είναι μόνο ένα πράγμα αυτό που θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Σε μια ομάδα είναι ένα σύνολο πραγμάτων. Έπρεπε να είσαι συγκεντρωμένος κάθε φορά και να προσπαθείς για το καλύτερο. Συνέβησαν πολλά φέτος, είχαμε αλλαγή προπονητή, έγιναν διάφορα μέσα στην ομάδα, άλλαξαν παίκτες και αυτό δεν βοήθησε στη συγκέντρωση της ομαδας».