Ο Μπράις Χάμιλτον στο Sportal: «Ο Προμηθέας θα είναι απόλυτα έτοιμος στα playoffs»

Μπράις Χάμιλτον

Ο Μπράις Χάμιλτον στο Sportal: «Ο Προμηθέας θα είναι απόλυτα έτοιμος στα playoffs»

Χρήστος Τσάλτας 18:37 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:15 - 29.05.2024

Ο Προμηθέας στρέφει το βλέμμα του στα playoffs και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Μπράις Χάμιλτον, ξεκάθάρισε μιλώντας στο Sportal πως οι Πατρινοί θα είναι απόλυτα έτοιμοι για τα παιχνίδια της post season.

Η διαδικασία του τρίτου γύρου της Stoximan Basket League ολοκληρώθηκε για τον Προμηθέα, με μια νίκη που έστειλε... μήνυμα ενόψει συνέχειας. Η ομάδα της Πάτρας πέρασε από το Περιστέρι, έπειτα από ένα θρίλερ που κράτησε 45 λεπτά και είχε πολλές αυξομειώσεις, αλλά και σκαμπανεβάσματα και για τις δύο ομάδες.

Για όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι όμως ήταν ένα εξαιρετικό δίωρο, με μπάσκετ που κράτησε την αγωνία όλων αμείωτη. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου χαμογέλασε στο τέλος, με τον Χάντερ Χέιλ να «χτυπάει» στο φινάλε, αλλά και διαφορετικούς πρωταγωνιστές σε κρίσιμα σημεία.

Προμηθέας από ατσάλι «λύγισε» το Περιστέρι στην παράταση
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:32 - 12.05.2024

Προμηθέας από ατσάλι «λύγισε» το Περιστέρι στην παράταση

Ένα γερό θρίλερ με νικητή τον Προμηθέα παρακολούθησαν οι φίλοι της Basket League στο Περιστέρι. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 94-92 στην παράταση (82-82 η κανονική διάρκεια) και ολοκλήρωσαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο top-6.

Ένας εξ αυτών ήταν και ο Μπράις Χάμιλτον, που έχει «κολλήσει» στο παιχνίδι της ομάδας της Πάτρας και το έδειξε σε ακόμα ένα παιχνίδι. Το impact του μάλιστα δεν ήταν μόνο στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα, κάνοντας τη διαφορά και στις δύο πλευρές.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα», εξήγησε ο Αμερικανός άσος μιλώντας στο Sportal, εστιάζοντας στη προετοιμασία της ομάδας του πριν από τα playoffs. «Ήταν ό,τι έπρεπε για να ετοιμαστούμε για τα πλέι οφ. Παλέψαμε σκληρά, είχαμε καλές αντιδράσεις μέσα στο παιχνίδι και θεωρώ πως ο αγώνας ήταν ό,τι έπρεπε για να προετοιμαστούμε καλά».

Οι Προμηθείς έρχονταν από ένα διάστημα απραξίας που ξεπερνούσε τις 20 μέρες. Ο ρυθμός απουσίαζε, όμως άπαντες προσπαθούσαν να παρουσιαστούν έτοιμοι για τα κρίσιμα παιχνίδια. «Κάναμε πολλές προπονήσεις, προσπαθήσαμε να μείνουμε σε φόρμα μέσα από τις προπονήσεις που είχαμε και θεωρώ πως όλο αυτό το διάστημα κρατήσαμε την σωστή προσέγγιση».

Στον Προμηθέα έχει «ανταμώσει» με τους δύο ηγέτες της ομάδας, τους Άντονι Κάουαν και τον Χάντερ Χέιλ. Σταδιακά βγάζουν επικοινωνία στο παρκέ, δείχνοντας πως χτίζουν χημεία σε σταθερή βάση.

«Είναι πολύ καλά τα πράγματα. Δεν είχα επικοινωνία μαζί τους στο ξεκίνημα, όμως σταδιακά αποκτήσαμε χημεία και ήταν τρομερά απολαυστικό να παίζω μαζί τους και να μαθαίνω από αυτούς. Όλα πηγαίνουν καλά, γινόμαστε καλύτεροι και δείχνουν τις ικανότητές μας. Θεωρώ θα είμαστε πανέτοιμοι στα playoffs», είπε, λίγο πριν αναφερθεί στη μεγαλύτερη προσαρμογή που έχει κάνει στο παιχνίδι του.

Η οποία δεν είναι άλλη από την άμυνα. «Η άμυνα είναι η μεγαλύτερη προσαρμογή. Η άμυνα στο ζωγραφιστό και τα 3 δευτερόλεπτα θεωρώ πως είναι το κλειδί. Η αθλητικότητα είναι πιο έντονη τώρα και θεωρώ ότι έχω προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα».

Την ίδια ώρα το στυλ παιχνιδιού του Προμηθέα τον βοηθάει να ξεδιπλώνει τις αρετές του παιχνιδιού του, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος. «Ταιριάζει πολύ καλά. Ο προπονητής με αφήνει να κάνω το παιχνίδι μου, να δείχνω τις ικανότητές μου. Η ομάδα παίζει ελεύθερα και εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο. Το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς».

Κλείνοντας, έδωσε το στίγμα του ενόψει των Playoffs του πρωταθλήματος. «Θα παλέψουμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ένα βήμα τη φορά και θέλουμε να ανταγωνιστούμε κάθε φάση. Θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα».