Ο Όστιν Χόλινς στο Sportal: «Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να αντιδράσει η ΑΕΚ...»

Ο Όστιν Χόλινς στο Sportal: «Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να αντιδράσει η ΑΕΚ...»

Χρήστος Τσάλτας 13:14 - 24.01.2024

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στην Πάτρα, απέναντι στον Προμηθέα και ο Όστιν Χόλινς μίλησε στο Sportal για το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, το κλίμα εντός των τειχών, αλλά και τι θα βοηθήσει την Ένωση να αντιδράσει και να επιστρέψει στις νίκες.

Στην πρεμιέρα της «φάσης των 16» του BCL, η ΑΕΚ έκανε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στον Προμηθέα, έδειξε βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια όμως το αποτέλεσμα ήταν ίδιο. Η Ένωση έφυγε με άδεια χέρια από την Πάτρα και μπήκε σε προβληματισμό με το καλημέρα στον όμιλο.

Ο Ζοάν Πλάθα είχε για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον Όστιν Χόλινς, ο οποίος έκανε αισθητή την παρουσία του σε όλη τη διάρκεια παρουσίας του στο παρκέ, αποτελώντας ένα από τα κέρδη ενόψει συνέχειας.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο Sportal για την πρώτη παρουσία του με τη φανέλα της Ένωσης, έπειτα από δύο ημέρες προπονήσεων, ενώ έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια της σεζόν.

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια στην Πάτρα, η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε και ένας βασικός λόγος ήταν τα πολλά λάθη. «Κάναμε κάποια λάθη και είναι δύσκολο όταν δέχεται τόσους πόντους στην τρίτη περίοδο. Κάναμε αρκετά πράγματα καλά και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτά. Προφανώς θέλαμε τη νίκη, είχαμε ευκαιρίες αλλά πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να προχωρήσουμε». 

Σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, η Ένωση παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα διεκδικώντας τη νίκη ως το τέλος. Η βελτίωση αυτή δεν έφτανε όμως στην ομάδα του Πλάθα. Τα βήματα προόδου που έγιναν όμως είναι φανερά.

«Είναι δύσκολο να μιλήσεις για πρόοδο μετά από ήττα, αλλά απ' αυτό που είδα μπορώ να πω... ναι! Έγιναν κάποια βήματα μπροστά. Θα χρειαστεί χρόνος με τους νέους παίκτες. Δεν ξέρω αν αυτό ακούγεται σαν δικαιολογία, αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι για να λειτουργήσουν όλα το συντομότερο δυνατό», εξήγησε ο Αμερικανός άσος, που έδωσε το σύνθημα για την αναμέτρηση κόντρα στην Καρδίτσα.

 «Δεν είναι ποτέ εύκολο όταν χάνεις, αλλά έχουμε μερικές μέρες μπροστά μας για να ανασυνταχθούμε, μα εστιάσουμε στα πράγματα που πρέπει και να αντιδράσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το κάνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να βελτιωνόμαστε και να κολλήσουν όλα τα κομμάτια μέσα στην ομάδα», πρόσθεσε ο Χόλινς. 

Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα της ΑΕΚ, που αγνοεί τη χαρά της νίκης μέσα στο 2024. Αυτή η συνθήκη επηρεάζει το κλίμα όμως η αισιοδοξία παραμένει εντός των τειχών.

Κάτι που παρατηρησε και ο εμπειρος άσος: «Το κλίμα αμέσως μετά από μια ήττα ποτέ δεν είναι το καλύτερο δυνατό, αλλά τα παιδιά είναι αισιόδοξα για το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας το οποίο θα παλέψουμε για να το κερδίσουμε». 

Κλείνοντας τη συζήτηση με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, τον ρωτήσαμε για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος της ομάδας από εκείνον στη συνέχεια της σεζόν. «Από την μεριά μου εγω προσπαθώ να βγαίνω στο παρκέ και να φέρνω το καλύτερο που μπορώ στην ομάδα. Είμαι παίκτης της ομάδας, δεν είναι ατομικό το άθλημα. Τη μία μέρα θα βγω εγώ μπροστά, την άλλη κάποιος συμπαίκτης μου. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παίξουμε σαν ομάδα και να προσπαθήσει ο καθένας να βγάζει τον καλύτερο εαυτό του», κατέληξε.