«Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται τον Κώστα Αντετοκούνμπο»
i

Κώστας Αντετοκούνμπο / © Intime

«Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται τον Κώστα Αντετοκούνμπο»

Sportal newsroom 17:28 - 14.12.2022 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 14.12.2022

Οι Μπουλς δεν φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν την ευκαιρία στον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος σκέφτεται επιστροφή στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσίευμα φαίνεται πως είναι μία επιλογή, Μακάμπι και Φενέρμπαχτσε οι υπόλοιπες...

Πήγε στο Σικάγο γιατί είδε την προοπτική πως οι Μπουλς αργά ή γρήγορα θα του έδινα την ευκαιρία να παίξει στο ΝΒΑ (ξανά). Ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους Λέικερς το 2020 έχοντας βέβαια πέντε συμμετοχές εκείνη τη χρονιά και 15 την επόμενη, πέρσι ήρθε στην Ευρώπη για τη Βιλερμπάν, αλλά το καλοκαίρι (παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός) επέστρεψε στις ΗΠΑ. 

Αυτή τη στιγμή πάντως, φαίνεται να έχει χάσει την πίστη του για μία αν όχι μόνιμη, έστω συχνή, θέση στο ρόστερ των Ταύρων. 

Μέχρι τώρα, έχει αγωνιστεί μόνο με τον θυγατρικό οργανισμό, τους Ουίντι Σίτι Μπουλς, που αγωνίζονται στην αναπτυξιακή λίγκα (G-League). 

Οι Μπακς και ο Γιάννης έκαναν τους πρωταθλητές Ουόριορς να υποφέρουν (vids)
NBA

09:35 - 14.12.2022

Οι Μπακς και ο Γιάννης έκαναν τους πρωταθλητές Ουόριορς να υποφέρουν (vids)

Ο Αντετοκουνμπο με 30 πόντους σε 30 λεπτά, χωρίς τον Χόλιντεϊ, αλλά με τον Μπόμπι Πόρτις στο πλευρό του διέλυσε με 128-111 τους πρωταθλητές Ουόριορς, σε ένα ματς με ένταση, πάθος και τον Ντρέιμοντ Γκριν να τσακώνεται με οπαδό του Μιλγουόκι.

Στα 25 του χρόνια ο διεθνής σέντερ θέλει περισσότερη δράση και η Ευρώπη είναι σε θέση να του προσφέρει προκλήσεις. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Eurohoops η Μακάμπι Τελ Αβίβ, που αναζητά αντικαταστάτη του τραυματία Αλεξ Πόιθρες και έχει ξεμείνει ουσιαστικά μόνο με τον Τζος Νέμπο στο «πέντε», σκέφτεται έντονα τον Κώστα. Η Φενέρμπαχτσε και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος γνωρίζει καλά τον παίκτη του στην εθνική ομάδα, βλέπει θετικά μία τέτοια προσθήκη. Παρά την παρουσία των Τζεκιρί, Μότλεϊ (είναι τραυματίας) και Μπούκερ.

Και κάπου εκεί εμφανίζεται και ο Παναθηναϊκός. Οι «Πράσινοι» στη θέση του σέντερ έχουν μόνο δύο επιλογές. Τον Γιώργο Παπαγιάννη και τον Αρτούρας Γκουντάιτις, δεν έχουν βέβαια εκδηλώσει επιθυμία ενίσχυσης στη θέση (ούτε γενικότερα), αλλά επειδή η σεζόν είναι μεγάλη και ο Κώστας Αντετοκούνμπο είχε απασχολήσει το καλοκαίρι, το όνομά του επανέρχεται στην επιφάνεια. 

Tags: