O Σαμπόνις παρακολουθεί τα παιχνίδια με την κόρη του (vid)

O Σαμπόνις παρακολουθεί τα παιχνίδια με την κόρη του (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 21:52 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:54 - 19.05.2023

O Άρβιντας Σαμπόνις ήταν από τους πρώτους εκλεκτούς καλεσμένους που εμφανίστηκαν στη Zalgirio Arena και παρακολούθησε τους δύο ημιτελικούς παρέα με την κόρη του, Αουσρίνε.

O Άρβιντας Σαμπόνις κυριάρχησε στο παγκόσμιο μπάσκετ από τα τέλη της δεκαετίας του '80 μέχρι και το ξεκίνημα του 21ου αιώνα. Πήρε τίτλους, μετάλλια, έκανε αίσθηση στο ΝΒΑ, εκεί όπου ο γιός του, Ντομάντας συνεχίζει να γράφει την ιστορία της οικογένειας, αγωνιζόμενος με τους Σακραμέντο Κινγκς. 

Βέβαια, ο πατέρας του στο Κάουνας εμφανίστηκε μαζί με την κόρη του Αουρσίνε. Μαζί πήγαν στο γήπεδο και δίπλα δίπλα παρακολούθησαν τα παιχνίδια. Είδαν τον Ολυμπιακό να κάνει ένα... ιστορικό τρίτο δεκάλεπτο και να αποκλείει τη Μονακό, ενώ δεν άλλαξε θέση όταν ξεκίνησε και το ματς της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Προφανώς, θα είναι εκεί και την Κυριακή (21/5) όταν ο Ολυμπιακός θα παίξει στον τελικό με μία από τις δύο ισπανικές ομάδες. 

Ο Άρβιντας βρέθηκε στο επίκεντρο! Πρόκειται για έναν θρύλο της Λιθουανίας και ένα γέννημα και θρέμμα του Κάουνας. Όλοι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν, να του σφίξουν το χέρι και να του ζητήσουν ένα αυτόγραφο.