Ο Σκότι Ουίλμπεκιν στο Sportal: «Έπαιξα πολύ άσχημα στο Final 4, δεν με νοιάζει το Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός»

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν στο Sportal: «Έπαιξα πολύ άσχημα στο Final 4, δεν με νοιάζει το Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός»

Χρήστος Τσάλτας 20:32 - 26.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:06 - 29.05.2024

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και παραδέχτηκε πως έπαιξε χάλια στο Final 4, ενώ ήταν ξεκάθαρος σχετικά με τον μεγάλο τελικό.

Η Φενέρμπαχτσε πήγε στο Final 4 με όνειρα και βλέψεις, όμως στο τέλος της ημέρας δεν κατάφερε να φτάσει στον στόχο της. Η ομάδα από την Πόλη τελείωσε το Final 4 στην τέταρτη θέση, έπειτα και από την ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό, στον μικρό τελικό.

Η απογοήτευση ήταν έντονη εντός των τειχών, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο κύλησαν τα πράγματα. Ιδίως στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.

Είχε όρεξη, είχε οίστρο από τα 6,75 και ο Ολυμπιακός πήρε τον μικρό τελικό κόντρα στη Φενέρ!
EUROLEAGUE

19:45 - 26.05.2024

Είχε όρεξη, είχε οίστρο από τα 6,75 και ο Ολυμπιακός πήρε τον μικρό τελικό κόντρα στη Φενέρ!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στον μικρό τελικό του Final Four με 87-84 της Φενέρ και κατέκτησε την 3η θέση στη φετινή Euroleague. «Καυτός» και πάλι ο Πίτερς που με 20 πόντους οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Με την σεζόν στην Euroleague να έχει φτάσει στο τέλος της ο Σκότι Ουίλμπεκιν ήταν ξεκάθαρος. «Εγώ έπαιξα πολύ άσχημα, η ομάδα άσχημα. Χάσαμε και τα δύο παιχνίδια, το δεύτερο παιχνίδι δεν μετρούσε. Αλλά στο πρώτο δεν φτάσαμε τις προσδοκίες μας. Δεν ήταν καλό Final 4», ήταν τα λόγια του στο Sportal με το πέρας του μικρού τελικού, για να εξηγήσει πώς ήρθε η ομάδα του σε αυτή τη θέση μετά τον ημιτελικό.

«Κάναμε πολλά λάθη, δεν γυρίσαμε τη μπάλα όπως έπρεπε και πολλά πράγματα δεν έγιναν όπως τα σχεδιάζαμε».

Παρά τις ήττες στα παιχνίδια του Final 4, για την τουρκική ομάδα αποτελεί μεγάλη υπόθεση το γεγονός πως βρέθηκε στο μεγάλο ραντεβού τίτλου. Κάτι που κρατούν άπαντες εντός των τειχών.

«Είμαστε χαρούμενοι που βρεθήκαμε στο Final 4», ξεκαθάρισε ο Αμερικανός γκαρντ και πρόσθεσε στη συνέχεια. «Δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα σχεδιάζαμε, αλλά στο τέλος της ημέρας και πάλι τα πράγματα δεν δούλεψαν όπως τα θέλαμε το Σαββατοκύριακο. Είναι επιτυχία που φτάσαμε εδώ στο Final 4. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με θετικό τρόπο».

Παράλληλα, στο ερώτημα που του θέσαμε για τον μεγάλο τελικό της Euroleague, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ρεάλ Μαδρίτης, η απάντησή του ήταν αφοπλιστική. «Δεν ξέρω, δεν με νοιάζει»