Ο Τζόρνταν και ο Μάτζικ κάνουν διακοπές στην Ιταλία και τραγουδούν το Volare (vid)

Ο Τζόρνταν και ο Μάτζικ κάνουν διακοπές στην Ιταλία και τραγουδούν το Volare (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:29 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:30 - 13.07.2023

Στο Κάπρι της Ιταλίας o Μάικλ Τζόρνταν και ο Μάτζικ Τζόνσον περνούν μαζί το καλοκαίρι τους, ζουν στιγμές χαλάρωσης και διασκεδάζουν τραγουδώντας. Οι δύο θρύλοι του ΝΒΑ δεν δίστασαν να εκτελέσουν (κυριολεκτικά) το Volare των Gipsy Kings.

O Μάικλ Τζόρνταν δεν έχει social media και για να μάθει κανείς που βρίσκεται, τι κάνει και τι τον απασχολεί, συνήθως ενημερώνεται από παπαράτσι ή από οικονομικές αναλύσεις, μιας και η μεγαλύτερη δράση του είναι επιχειρηματική και τα εκατομμύρια δολάρια συνεχίζουν να εμπλουτίζουν τους τραπεζικούς του λογαριασμούς. 

Ο Μάτζικ Τζόνσον από την άλλη, είναι πολύ δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με τον εφηβικό ενθουσιασμό που τον διακρίνει οι αναρτήσεις του πάντα έχουν ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά ήταν και αποκαλυπτικές όσον αφορά στον Τζόρνταν

Οι δυο τους κάνουν διακοπές μαζί και δεν είναι το πρώτο καλοκαίρι που συμβαίνει αυτό. Εχουν βρεθεί ξανά στην Ελλάδα μαζί, ενώ τώρα περνούν τις μέρες τους παρέα στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Κάπρι

Πέραν όμως, από τις στιγμές χαλάρωσης έκαναν και μία... performance. Όχι στο πεδίο τους, το μπάσκετ, αλλά στο τραγούδι. Χωρίς ιδιαίτερη τονική ευστοχία και χωρίς να ξέρουν τους στοίχους, παρά μόνο το ρεφρέν, ο Τζορνταν και ο Μάτζικ υπό τον ενθουσιασμό του κόσμου και των μουσικών που τους περιστοίχισαν τραγούδησαν ένα σουξέ της εποχής τους. Το Volare των Gipsy Kings του 1989.