O Χέις αποθέωσε τον Ιτούδη και τους συνεργάτες του!
i

©InTime

O Χέις αποθέωσε τον Ιτούδη και τους συνεργάτες του!

Sportal newsroom 01:15 - 29.04.2023

Τα εύσημα στον προπονητή του στη Φενέρμπαχτσε Δημήτρη Ιτούδη απένειμε ο Νάιτζελ-Χέις Ντέιβις, που έκανε μεγάλο παιχνίδι στο ΣΕΦ

Το εγκώμιο του προπονητή του Δημήτρη Ιτούδη έπλεξε ο Νάιτζελ-Χέις Ντέιβις, μετά το «διπλό» της Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού στο Game 2 της σειράς των playoffs της EuroLeague.

«Ξεκίνησα κάπως άσχημα. Ο Ολυμπιακός έκανε καλή δουλειά, δεν έπαιρνα πολύ την μπάλα και είπα στον εαυτό μου στο ημίχρονο: "Όταν πάρεις την μπάλα, σούταρε". Έχασα κάποια σουτ, αλλά συνέχισα με αυτή την προσέγγιση. Οι συμπαίκτες μου εμπιστεύτηκαν» υποστήριξε ο άσος της Φενέρμπαχτσε.

Και ο Νάιτζελ-Χέις Ντέιβις, πρόσθεσε: «Θέλω να δώσω τα εύσημα στο προπονητικό επιτελείο μας. Βρήκε ένα εξαιρετικό πλάνο. Το ακολουθήσαμε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο ματς και γι' αυτό μπορέσαμε να νικήσουμε».

Από την πλευρά του ο Τζόναθαν Μότλεϊ, που έκανε πολύ δουλειά δτη ρακέτα, δήλωσε: «Αυτό που κάναμε είναι αυτό που κάνει μια καλή ομάδα. Μείναμε ενωμένοι. Ξέραμε πως θα δεχτούμε μπασκετικά χτυπήματα, αλλά έπρεπε να αντιδράσουμε με σωστό τρόπο. Κάναμε εξαιρετική δουλειά και πήραμε αυτό που θέλαμε.

Πάντα πρέπει να προστατεύεις την έδρα σου. Παίξαμε σε ένα δύσκολο περιβάλλον και τώρα θα πρέπει να έρθει ο Ολυμπιακός στο δικό μας περιβάλλον. Σίγουρα, εκεί θα νιώθουμε πιο άνετα».