Οι ευχές του Ολυμπιακού στον Ουίλιαμς-Γκος για το νέο μέλος της φαμίλιας του

Οι ευχές του Ολυμπιακού στον Ουίλιαμς-Γκος για το νέο μέλος της φαμίλιας του

Sportal newsroom 15:18 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 30.09.2023

Ο Ολυμπιακός, αφού πρώτα έδωσε άδεια στον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος για να παρευρεθεί στη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, όταν αυτό ήρθε στον κόσμο ακολούθησαν όμορφες ευχές προς τον Αμερικανό και την οικογένειά του - O κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας πάντως, δεν θα τον έχει στη διάθεσή του στον τελικό του Super Cup κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η απουσία του από τον τελικό του Super Cup κόντρα στον Παναθηναϊκό θα έχει αρνητική επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας, αλλά ο λόγος αυτής ήταν γλυκός, τρυφερός και συναισθηματικός. Κι επειδή στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν την ομάδα ως ένα οικογενειακό περιβάλλον, εκτός του ότι ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος πήρε την άδεια που ζήτησε για να βρεθεί δίπλα στη σύντροφό του την ώρα της γέννησης του δεύτερου παιδιού τους, όταν αυτό συνέβη ήρθαν και οι ευχές. 

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ με σχετική της ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα θέλησε να ευχηθεί στον Αμερικανό γκαρντ για τις στιγμές οικογενειακής ευτυχίας που βιώνει και οι λέξεις είχαν τη δική τους βαρύτητα: «Άλλη μία ευτυχισμένη στιγμή για τον Νάιτζελ. Ας είναι η ευλογημένη η οικογένεια με σπουδαίες αναμνήσεις και χαρά» έγραψε στο Twitter δίνοντας ταυτόχρονα και συγχαρητήρια στον αθλητή για την... επιτυχία αυτή! 

Οι συμπαίκτες του πάντως, επίσης του ευχήθηκαν και το ίδιο έκανε και αυτός, καθώς στις 20:30 (Σάββατο 30/9) θα αναμετρηθούν στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» της σεζόν, το οποίο μάλιστα κρίνει και τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.