Οι νεαροί φίλαθλοι των Μπακς που ενώνουν τις δυνάμεις Ελλάδας και Νιγηρίας για το χατίρι του Γιάννη

Οι νεαροί φίλαθλοι των Μπακς που ενώνουν τις δυνάμεις Ελλάδας και Νιγηρίας για το χατίρι του Γιάννη

Γιώργος Γαβριλάκης 12:31 - 06.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:35 - 06.03.2023

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις και ακόμα πιο πολλά νοήματα. Οι πιτσιρικάδες φαν του Αντετοκούνμπο με τον τρόπο τους συμβόλισαν το πανανθρώπινο νόημα των σπορ και συγκίνησαν τον Έλληνα σούπερ σταρ των Μπακς με καταγωγή από τη Νιγηρία.

Μικρούς και μεγάλους που φορούν τη φανέλα με το Νο 34 των Μιλγουόκι Μπακς μπορεί να τους συναντήσεις κανείς οπουδήποτε. Στην Αθήνα, τη Νέα Υόρκη, το Γιοχάνεσμπουργκ, το Πεκίνο και το Σίδνεϋ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένα παγκόσμιο ίνδαλμα και εκτός του ότι εντυπωσιάζει με το ταλέντο του ολόκληρο τον πλανήτη, προσφέρει -θέλοντας και μη- πιο βαθιά αισθήματα και πιο δυνατές εικόνες από ένα εντυπωσιακό κάρφωμα ή μία όμορφη ασίστ. 

Όπως αυτή των δύο νεαρών θαυμαστών του όπου ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα πανανθρώπινο μήνυμα. Ο ένας καυκάσιος, φορώντας τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας με τα διακριτικά του Αντετοκούνμπο και τη σημαία της Ελλάδας στα χέρια του. Και ο άλλος αφροαμερικανός με την εμφάνιση των Μιλγουόκι Μπακς και τη σημαία την Νιγηρίας

Ο Αντετοκούνμπο γεννημένος στην Ελλάδα και με καταγωγή από τη Νιγηρία δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τις δύο χώρες. Εκφράζει πάντα τα συναισθήματά του για την γαλανόλευκη σημαία, την οποία εκπροσωπεί στις διεθνείς διοργανώσεις αλλά δεν ξεχνά και τις ρίζες του. Άρα, βλέποντας τους δύο θαυμαστές του, τα συναισθήματά του ήταν ολοκληρωμένα.