Οι Σπερς ονειρεύονται την επιστροφή του ΝτεΖούντε Μάρεϊ στο Σαν Αντόνιο (vids)
i

© photo by Kevin C. Cox / Getty Images / Ideal Images

Οι Σπερς ονειρεύονται την επιστροφή του ΝτεΖούντε Μάρεϊ στο Σαν Αντόνιο (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:10 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 10.01.2024

Στην Ατλάντα δεν απορρίπτουν το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ο ΝτεΖούντε Μάρεϊ και οι Σπερς που αποτελούν την πρώην ομάδα του ασχολούνται έντονα με την περίπτωσή του. Το ίδιο όμως κάνουν Σίξερς, Νικς και Λέικερς.

To καλοκαίρι του 2022 οι Σαν Αντόνιο Σπερς επέλεξαν στο πλαίσιο της αναδόμησής τους να αποχωριστούν τον ΝτεΖούντε Μάρεϊ, αν και κάλυπτε όλα τα χαρακτηριστικά που εκπροσωπούν το παιχνίδι του Γκρεγκ Πόποβιτς. Τότε όμως, τα Σπυρούνια είχαν ως προτεραιότητα την απόκτηση μελλοντικών Draft Picks. 

Οι Χοκς τους είχαν προσφέρει τρία πρώτου γύρου και τον Ντανίλο Γκαλινάρι... δώρο, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν αγωνίστηκε ούτε για ένα ματς στο Σαν Αντόνιο, αφού αποδεσμεύτηκε άμεσα και κατέληξε (τότε) στους Μπόστον Σέλτικς, ενώ πλέον ανήκει στους Ουάσινγκτον Ουίζανρτς. 

Τώρα, όμως, τα Σπυρούνια που έχουν κάνει το rebuild τους γύρω από τον 20χρονο Γάλλο Βικτόρ Ουεμπανιαμά αρχίζουν να θυμούνται τις μέρες του Μάρεϊ στην πόλη τους. Και μιας που «άκουσαν» πως οι Ατλάντα Χοκς δεν θα έλεγαν «όχι» σε μία καλή πρόταση -ειδικά από ομάδες της Δύσης- έχουν αρχίσει να διαμορφώνουν το πλάνο τους με σκοπό να τον επαναφέρουν στο Τέξας.

Οι Χοκς έχουν ενεργό ρόλο στις συζητήσεις για ανταλλαγές και ουσιαστικά έχουν ξεκαθαρίσει πως οι μόνοι δύο που ΔΕΝ παραχωρούνται είναι ο Τρέι Γιανγκ και ο Τζέιλεν Τζόνσον. Για τους υπόλοιπους υπάρχει... τιμή. 

Οι Μαϊάμι Χιτ έδωσαν στον κόουτς Σποέλστρα νέο συμβόλαιο που έσπασε τα ρεκόρ
NBA

09:16 - 10.01.2024

Οι Μαϊάμι Χιτ έδωσαν στον κόουτς Σποέλστρα νέο συμβόλαιο που έσπασε τα ρεκόρ

Ο Έρικ Σποέλστρα έγινε πρώτος προπονητής των Μαϊάμι Χιτ το 2008 και τώρα με το νέο του συμβόλαιο δεσμεύεται μέχρι το 2032! Η οκταετή επέκταση που του προσφέρθηκε και την αποδέχθηκε αφορά τη μεγαλύτερη διάρκεια συμβολαίου στην ιστορία των επαγγελματικών σπορ στη βόρεια Αμερική.

Το θέμα είναι τι θα ρίξουν στο τραπέζι οι Σπερς και ο Τρε Τζόουνς είναι ένας παίκτης που θα θυσίαζαν για τον ΝτεΖούντε Μάρεϊ (20,9 πόντοι 5 ασίστ και 4,6 ριμπάουντ) αλλά μόνος του δεν μπορεί να οδηγήσει σε deal! Ειδικά από τη στιγμή που για τον Μάρεϊ ασχολούνται -και μάλιστα έντονα- οι Φιλαδέλφεια Σίξερς, οι Νιου Γιορκ Νικς και οι Λ.Α. Λέικερς.  

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!