Οι τρεις διαιτητές του Game 4 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Ηλίας Κορομηλάς

i

© Intime

Οι τρεις διαιτητές του Game 4 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Sportal newsroom 11:17 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 13.06.2023

Οι Ηλίας Κορομηλάς, Πέτρος Παπαπέτρου, Γιώργος Θεονάς θα διευθύνουν τον τέταρτο τελικό της Basket League που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (15/6, 21:15) στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 2-1 νίκες έναντι του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στους τελικούς της Basket League με 2-1 νίκες, μετά την ευρεία νίκη τους στο ΣΕΦ την περασμένη Κυριακή (11/6) και τώρα η σειρά μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ για το Game 4

Στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Αμαρουσίου, το βράδυ της Πέμπτης (15/6, 21:15, ΕΡΤ 3) είτε θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με την κατάκτηση των «ερυθρολεύκων» ή θα έρθει ξανά η ισοφάριση για τον Παναθηναϊκό και κατ' επέκταση θα προγραμματιστεί και πέμπτη αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου. 

Την κρίσιμη αναμέτρηση που... έρχεται θα διευθύνει η διαιτητική τριάδα που θα αποτελείται από τον Ηλία Κορομηλά, τον Πέτρο Παπαπέτρου και τον Γιώργο Θεονά, με τους γηπεδούχους να έχουν εκφράσει μέσα από τις δηλώσεις του προπονητή τους πως στόχος είναι να στείλουν τη σειρά ξανά στο ΣΕΦ. 

«Θα δώσουμε το 100% στην έδρα μας», είπε ο κόουτς Σερέλης και πρόσθεσε πως «θα ετοιμαστούμε για το τέταρτο παιχνίδι με σκοπό η σειρά να έχει ένα ακόμα στο ΣΕΦ». Δηλαδή το πέμπτο και τελευταίο. 

Ο Ηλίας Κορομηλάς και ο Γιώργος Θεονάς είχαν... σφυρίξει και στο δεύτερο ματς του ΣΕΦ, ενώ ο Πέτρος Παπαπέτρου συμμετείχε στο Game 2 που νίκησε ο Παναθηναϊκός.