Αισιοδοξία στον Ολυμπιακό για Σλούκα

Κώστας Σλούκας

i

Κώστας Σλούκας / © Intime

Αισιοδοξία στον Ολυμπιακό για Σλούκα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:09 - 10.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:30 - 10.03.2023

Στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία σχετικά με την κατάσταση του Κώστα Σλούκα, ο οποίος έμεινε εκτός από το δεύτερο ημίχρονο με την Μπάγερν.

Μετά τη διαβολοβδομάδα... όνειρο, ο Ολυμπιακός απολαμβάνει το ρεπό του, με τους παίκτες να βρίσκουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας. 

Μετά το 2/2 με Μπαρτσελόνα την Τρίτη και Μπάγερν την Πέμπτη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε ρεπό στους παίκτες του, με τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στις προπονήσεις το Σάββατο, όταν και θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση σχετικά με τον Κώστα Σλούκα

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού ένοιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα κατά την διάρκεια του αγώνα με τη Μπάγερν και έμεινε εκτός από το δεύτερο ημίχρονο, με την κατάστασή του όμως να μοιάζει πως δεν είναι σοβαρή. 

Ο ίδιος θα προσπαθήσει να προπονηθεί το Σάββατο (11/3) στην επιστροφή του Ολυμπιακού στις προπονήσεις, με την κατάστασή του να ξεκαθαρίζει τότε. Πάντως, στην παρούσα φάση, εντός του συλλόγου, φαίνεται πως υπάρχει αισιοδοξία πως ο Σλούκας δεν θα μείνει εκτός των υποχρεώσεων της ομάδας του Πειραιας.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα παιχνίδι με τον Προμηθέα στο ΣΕΦ την Κυριακή (12/3), ενώ την Πέμπτη (16/3) δοκιμάζεται στο Κάουνας απέναντι στην τοπική Ζάλγκιρις, για την 29η αγωνιστική της Euroleague