Δεν προχωρούν στον Ολυμπιακό του Μιχάιλιουκ, στρέφουν αλλού την προσοχή τους για γκαρντ

Δεν προχωρούν στον Ολυμπιακό του Μιχάιλιουκ, στρέφουν αλλού την προσοχή τους για γκαρντ

Sportal newsroom 12:08 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 28.07.2023

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την αγορά για λύσεις στην περιφέρεια, ώστε να γεμίσει τη θέση 2, με την περίπτωση του Σβιατοσλάβ Μιχάιλιουκ να μην προχωράει.

Το φετινό καλοκαίρι ο ξεκάθαρος στόχος του Ολυμπιακού είναι η απόκτηση ενός παίκτη που αγωνίζεται στη θέση 2. Οι Πειραιώτες θέλουν να προσθέσουν ποιότητα στην περιφέρεια, έχοντας αποκτήσει στο μεταγραφικό παζάρι τους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, Λουκ Σίκμα και Γιώργο Τανούλη.

Μια από τις περιπτώσεις που έπεσαν στο τραπέζι ήταν αυτή του Σβιατοσλάβ Μιχάιλιουκ. Πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται στις θέσεις 2-3, έχει εξαιρετικό χειρισμό μπάλας, ενώ μπορεί να απειλήσει από κάθε σημείο και να κάνει τη διαφορά πάνω στο παρκέ.

Ο Ουκρανός άσος είναι απόφοιτος του Κάνσας και μεταξύ άλλων έχει φορέσει τη φανέλα των Λέικερς, των Ράπτορς, των Θάντερ και των Χόρνετς. Στο φινάλε της σεζόν 2022-23 έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα της Σάρλοτ, μετρώντας 10,6 πόντους και 40% στα τρίποντα, δείχνοντας ψύγματα του ταλέντου του και της ικανότητάς του να εκτελεί από μακρινή απόσταση.

Οι Πειραιώτες όμως είναι αποφασισμένοι να κοιτάξουν στην αγορά για την καλύτερη δυνατή περίπτωση. Τι σημαίνει αυτό; Πως η περίπτωση του 26χρονου Ουκρανού άσου δεν προχωράει, με τους Πειραιώτες να κοιτάζουν άλλες λύσεις στην αγορά για τη θέση 2, έχοντας στραμμένες τις κεραίες τους προς πάσα κατεύθυνση, με την αγορά του ΝΒΑ να είναι αυτή που δεσπόζει.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα Μιχάιλιουκ μπαίνει στην άκρη για τον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του να συνεχίζουν την αναζήτηση για την καλύτερη και πιο ποιοτική λύση που θα «κουμπώσει» στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδας για τη σεζόν 2023-24.