Ολυμπιακός: Εισιτήρια τέλος ενόψει Ρεάλ! (pic)

Ολυμπιακός: Εισιτήρια τέλος ενόψει Ρεάλ! (pic)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:40 - 16.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:51 - 16.01.2023

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης εξαντλήθηκαν, με την Ερυθρόλευκη ΚΑΕ να ευχαριστεί δημόσια τους φιλάθλους για την στήριξή τους.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως η αναμέτρηση απέναντι στην Ρεάλ θα διεξαχθεί σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, καθώς τα εισιτήρια ενόψει του αγώνα εξαντλήθηκαν!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού εξαφάνισαν τα «μαγικά» χαρτάκια για το ματς, με την ΚΑΕ να τους ευχαριστεί για αυτή τους την κίνηση και την έμπρακτη στήριξή τους στην ομάδα. 

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός νιώθει την ανάγκη να σας ευχαριστήσει θερμά για την έμπρακτη συμπαράσταση σας! Και κόντρα στην ισπανική ομάδα, τη μάχη θα την δώσουμε μαζί!», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός έχει μόνο την Ρεάλ πάνω από εκείνον στην κατάταξη, ενώ την έχει κερδίσει στον πρώτο γύρο, οπότε με μια δεύτερη νίκη θα έχει σοβαρό προβάδισμα ενόψει της συνέχειας και του καλύτερου πλασαρίσματος στα πλέι οφς. Είναι λογικό λοιπόν πως ο Ολυμπιακός με τον κόσμο στο πλευρό του, έχει σοβαρό πλεονέκτημα στην κρίσιμη αναμέτρηση της Παρασκευής. 

Η σχετική ανάρτηση: