Ολυμπιακός: Έκανε τραπέζι ο Μπαρτζώκας παρουσία Αγγελόπουλων

Ολυμπιακός: Έκανε τραπέζι ο Μπαρτζώκας παρουσία Αγγελόπουλων

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη... μάχη των τελικών της Basket League, ωστόσο λίγο πριν από την πρώτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε το τραπέζι σε΄ολα τα μέλη της ομάδας, παρουσία και των διοικητικών ηγετών της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.

Το πολύ καλό κλίμα στις τάξεις της ομάδας φάνηκε για ακόμα μια φορά στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά ετοιμάζεται για τη σειρά των τελικών της Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τη σειρά να ξεκινάει την Κυριακή στο ΣΕΦ, ωστόσο πριν από τα παιχνίδια του τίτλου άπαντες χαλάρωσαν στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε το τραπέζι στα μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής, αλλά και στη διοίκηση. Το τραπέζι έγινε με αφορμή την ανάδειξή του ως πολυτιμότερος προπονητής της Euroleague για τη φετινή σεζόν, με τον Έλληνα κόουτς να οδηγεί τους Πειραιώτες ως τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Σύσσωμη η ομάδα βρέθηκε στο τραπέζι, όπως και οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μαζί με τον Γιώργο Σκινδήλια.

Το κλίμα σε όλη τη διάρκεια ήταν πάρα πολύ καλό και άπαντες έδειξαν πανέτοιμοι για την πρόκληση της σειράς των τελικών της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος για δεύτερη διαδοχική σεζόν.