Απρόοπτο στον Ολυμπιακό, εκτός προπόνησης ο Ουίλιαμς-Γκος

Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος

i

© Intime

Απρόοπτο στον Ολυμπιακό, εκτός προπόνησης ο Ουίλιαμς-Γκος

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:23 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:47 - 29.05.2024

Χωρίς τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, με τον Αμερικανό γκαρντ να ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές. Κανονικά στο πρόγραμμα ο Φιλίπ Πετρούσεφ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού, τόσο για το Game 2 της σειράς κόντρα στην AEK Betsson στο κλειστό των Λιοσίων, όσο και για το Final 4 της Euroleague στο Βερολίνο. Την ίδια ώρα όμως τα απρόοπτα δεν λένε να σταματήσουν για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής. Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές και έμεινε εκτός δράσης, δημιουργώντας απρόοπτο στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ στο Sportal: «Θα είμαι έτοιμος στο Final 4 - Προτιμώ τελικό με τον Παναθηναϊκό παρά με την Φενέρ» (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

16:06 - 16.05.2024

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ στο Sportal: «Θα είμαι έτοιμος στο Final 4 - Προτιμώ τελικό με τον Παναθηναϊκό παρά με την Φενέρ» (vid)

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ μίλησε στην κάμερα του Sportal και στάθηκε στο τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός απέναντι στη Ρεάλ στο Final 4, τόνισε πως θα είναι έτοιμος στον ημιτελικό, ενώ αποκάλυψε πως προτιμά να παίξει στον τελικό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα ο Φιλίπ Πετρούσεφ προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα και βρίσκεται στο 100% και πάλι. Το αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι του Σαββάτου, απέναντι στην Ένωση βρίσκεται στην ευχέρεια του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος θα πάρει και την τελική απόφαση.

Οι Πειραιώτες μετρούν αντίστροφα για το μεγάλο ραντεβού του Final 4 που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο και θέλουν να προσθέσουν το τέταρτο ευρωπαϊκό στην ιστορία της ομάδας. Στον ημιτελικό οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Ρεάλ Μαδρίτης, στο remake του περσινού τελικού του Final 4 στο Κάουνας.