Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Πίτερς, ατομικό ο Σλούκας

Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Πίτερς, ατομικό ο Σλούκας

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:06 - 11.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:21 - 11.02.2023

Ο Άλεκ Πίτερς επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, με τον Κώστα Σλούκα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα το Σάββατο (11/2).

Ο Άλεκ Πίτερς του Ολυμπιακού είναι και πάλι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα

Ο Αμερικανός, ο οποίος έλειψε εδώ και δύο εβδομάδες από τη δράση, επέστρεψε στα παρκέ κανονικά και έβγαλε το πρόγραμμα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον παίκτη να αγωνίζεται κανονικά στο ματς με τον Ιωνικό στο Λαύριο (12/2). Ο Πίτερς, 2'03'' πριν το τέλος της νίκης του Ολυμπιακού επί του Άρη για την Basket League, γύρισε το πόδι του και αποχώρησε κουτσαίνοντας. Την επομένη ακολούθησε την αποστολή στην Κωνσταντινούπολη για το πρώτο παιχνίδι της διαβολοβδομάδας με την Φενέρμπαχτσε ωστόσο εν τέλει δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, κάτι που ίσχυσε και απέναντι στην Εφές, αλλά και από αυτό με την Άλμπα

Ο Κώστας Σλούκας από την άλλη, ακολούθησε ατομικό, με τους Πειραιώτες να είναι αισιόδοξοι ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την Euroleague και απουσίασε από τα τέσσερα παιχνίδια που ακολούθησαν, με τον Άρη στο ΣΕΦ για την Basket League,με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, με την Εφές ξανά στο φαληρικό στάδιο και με την Άλμπα στο Βερολίνο, ενώ θα έμενε εκτός και από το ματς με το Λαύριο, εάν αυτό διεξαγόταν κανονικά. Αιτία αυτού ήταν ο τραυματισμός στη μέση του μετά από μια άτσαλη πτώση στο παρκέ, από την οποία και κληρονόμησε μια κάκωση οσφυϊκής μοίρας που τον ταλαιπωρεί εδώ και μέρες, όμως όλα αυτά φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν για τον Θεσσαλονικιό γκαρντ. 

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Τζορτζ Πάπας, ο διεθνής γκαρντ παραμένει εκτός, λόγω του οστικού οιδήματος στο γόνατο.