Επιστροφή Πετρούσεφ για τον Ολυμπιακό, εκτός ο ΜακΚίσικ με Προμηθέα
i

© Intime

Επιστροφή Πετρούσεφ για τον Ολυμπιακό, εκτός ο ΜακΚίσικ με Προμηθέα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:27 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:32 - 18.04.2024

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι του πριν από τη σειρά των playoffs κόντρα στον Προμηθέα, με τον Φιλίπ Πετρούσεφ να επιστρέφει στη δράση και τον Σακίλ ΜακΚίσικ να μένει εκτός.

Η επιστροφή του Φιλίπ Πετρούσεφ στην 12άδα του Ολυμπιακού είναι γεγονός. Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ πατάει και πάλι παρκέ λίγο πριν από τις «μάχες» των playoffs της Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον συμπεριλαμβάνει στην 12άδα για το παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά κόντρα στον Προμηθέα, στο ΣΕΦ.

Ο Πετρούσεφ απουσίαζε από τα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού, λόγω προβλήματος τραυματισμού, όμως τις τελευταίες μέρες αισθάνθηκε καλύτερα, προπονήθηκε χωρίς προβλήματα με την υπόλοιπη ομάδα και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων της ομάδας του Πειραιά.

Μάλιστα, ο Σέρβος προπονήθηκε κανονικά και πριν από το ντέρμπι «αιωνίων» του ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR, όμως ο Έλληνας προπονητής έκρινε σκόπιμο να μην επιβαρύνει την κατάστασή του, αλλά και να τον προφυλάξει για τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Την ίδια ώρα, εκτός 12άδα για το παιχνίδι με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έμεινε ο Σακίλ ΜακΚίσικ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποφασίζει να αφήσει εκτός τον εκρηκτικό γκαρντ/φόργουορντ.