Οι διαιτητές στο Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε

Λάτισεβς

i

Λάτισεβς/©Intime

Οι διαιτητές στο Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:05 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:15 - 21.05.2024

Η EuroLeague έκανε γνωστή την διαιτητική τριάδα που θα διευθύνει τον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Παρασκευής (12/4, 21:15) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής (34) της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης.

Το φινάλε της κανονικής διάρκειας της EuroLeague πλησιάζει. Ο Ολυμπιακός «στη δύση» της regular season της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης καλείται να δώσει ένα πολύ σημαντικό ματς, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει και την αντίπαλο που θα βρει μπροστά του στα playoffs της EuroLeague.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το οποίο για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν θα είναι κατάμεστο, τη Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της EuroLeague. Τον αγώνα που έχει οριστεί για το βράδυ της Παρασκευής (12/4) στις 21:15 θα διευθύνουν οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), όπως έκανε γνωστό η διοργανώτρια αρχή το πρωί της Πέμπτης (11/4)

Υπενθυμίζουμε πως αν ο Ολυμπιακός νικήσει τη Φενέρμπαχτσε θα τερματίσει πέμπτος και θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στα playoffs της διοργάνωσης, ενώ αν χάσει θα βγει έκτος και θα κοντραριστεί με τη Μονακό.