Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ... και στο ΣΕΦ! (pic)

Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ... και στο ΣΕΦ! (pic)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:34 - 26.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:47 - 26.10.2023

Το Cube πάνω από το παρκέ του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας έχει... ποδοσφαιρικά χρώματα πριν το Ολυμπιακός - Εφές, καθώς δείχνει το παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ομάδας απέναντι στη Γουέστ Χαμ.

Ο Ολυμπιακός είναι ένας και η ΚΑΕ το έδειξε με έναν ιδιαίτερο τρόπο, δίνοντας την δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να παρακολουθήσουν και το ματς της ποδοσφαιρικής ομάδας με την Γουέστ Χαμ.

Συγκεκριμένα το Cube πάνω από το παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας έδειξε το παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ομάδας απέναντι στη Γουέστ Χαμ, δίνοντας την δυνατότητα στους φίλους της ομάδας που ήρθαν από νωρίς στο γήπεδο να πάρουν και μια δόση μπάλας πριν το τζάμπολ του μεγάλου αγώνα. 

Φυσικά και τα δύο γκολ του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Γουέστ Χαμ πανηγυρίστηκαν έξαλλα από τους λίγους φίλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν από πολύ νωρίς στο ΣΕΦ, με τον κόσμο να αναμένεται να έρθει μετά τις 9, όταν θα τελειώνει και το ποδοσφαιρικό ματς. 

Το... ποδοσφαιρικό Cube του ΣΕΦ: 

Το «Καραϊσκάκης»... κούφανε την Γουέστ Χαμ, ο Φορτούνης τη «χόρεψε» κι ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός!
EUROPA LEAGUE

21:44 - 26.10.2023

Το «Καραϊσκάκης»... κούφανε την Γουέστ Χαμ, ο Φορτούνης τη «χόρεψε» κι ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός!

«Απόψε θα δειπνήσετε στην κόλαση» προειδοποίησε τη Γουέστ Χαμ το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ φρόντισαν να το κάνουν πράξη! Με τον κόσμο να είναι εκπληκτικός επί 90 λεπτά, ένα απίθανο γκολ του Φορτούνη και το αυτογκόλ του Ογκμπόνα από την «ξυραφιά» του Ροντινέι, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 των Λονδρέζων και έμεινε ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης στο Group A του Europa League.

Μετά το τέλος του αγώνα πάντως μην πάτε πουθενά! Όλο το ρεπορτάζ από το ΣΕΦ και όχι μόνο θα είναι στις οθόνες σας μέσα από το Sportal Euroleague Show!