Ολυμπιακός: Στα... πιτς ο ΜακΚίσικ με Ιωνικό, δεν παίζουν ούτε οι Σλούκας και Πάπας
i

© Intime

Ολυμπιακός: Στα... πιτς ο ΜακΚίσικ με Ιωνικό, δεν παίζουν ούτε οι Σλούκας και Πάπας

Νίκος Καλαμπάκας 15:04 - 12.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:25 - 12.02.2023

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ιωνικό στο κλειστό του Λαυρίου, αφού οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ΣΕΦ και απόντες από τον αγώνα θα είναι οι ΜακΚίσικ, Σλούκας και Πάπας.

Με τρεις απουσίες θα υποδεχθεί o Ολυμπιακός τον Ιωνικό για την 16η αγωνιστική της Basket League. Οι Πειραιώτες θα χρησιμοποιήσουν για έδρα τους το κλειστό του Λαυρίου, αφού το ΣΕΦ δεν είναι διαθέσιμο λόγω εργασιών για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου και στην προσπάθειά τους να κάνουν μια ακόμα νίκη, θα στερηθούν τις υπηρεσίες τριών παικτών τους.

Ο λόγος για τους Σακίλ ΜακΚίσικ Κώστα Σλούκα και Τζορτζ Πάπας. Σλούκας και Πάπας δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκρινε ότι θα είναι καλύτερο να ξεκουραστούν, αφού έρχεται το Final 8 του Κυπέλλου στις 16-19 Φεβρουαρίου.

Αντίθετα, ο Σακίλ ΜακΚίσικ έμεινε εκτός δωδεκάδας προκειμένου να ξεκουραστεί από τους συνεχόμενους αγώνες. Ο Αμερικάνος γκαρντ της ομάδας του Πειραιά δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και η απουσία του από την αποστολή έχει να κάνει καθαρά με λόγους ξεκούρασης. Αντίθετα, στην αποστολή επιστρέφει ο Άλεκ Πίτερς προκειμένου να πάρει χρόνο και να είναι έτοιμος για το κύπελλο. 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:45 και θα έχει απευθείας μετάδοση από την EΡΤ3.

Όσο για το μεγάλο ερωτηματικό του Μπαρτζώκα εν όψει του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος και του προημιτελικού της Παρασκευής (17/02, 15:45) με τον Άρη στο κλειστό Δύο Αοράκια του Ηρακλείου ακούει στο όνομα του Σλούκα. Και πιο συγκεκριμένα ποια μέρα από τις δύο επόμενες πριν από την αναχώρηση της αποστολής θα προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.