«Παραμένει πρώτος στόχος του Ολυμπιακού ο Ναν, εναλλακτική επιλογή ο Ντέιβις»

Τέρενς Ντέιβις

i

© photo by Dustin Satloff / Getty Images / Ideal Images

«Παραμένει πρώτος στόχος του Ολυμπιακού ο Ναν, εναλλακτική επιλογή ο Ντέιβις»

Νίκος Καλαμπάκας 16:09 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:09 - 30.08.2023

Ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν ακόμα γκαρντ προκειμένου να κλείσει το ρόστερ του και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ματέο Αντρεάνι την ώρα που ο Κέντρικ Ναν παραμένει ο πρώτος στόχος, στο... παιχνίδι έχει μπει και ο Τέρενς Ντέιβις.

Σε αναζήτηση γκαρντ βρίσκεται ο Ολυμπιακός ο οποίος ναι μεν έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της νέας σεζόν, ωστόσο λείπει ένα ακόμα κομμάτι προκειμένου να συμπληρωθεί το παζλ του φετινού ρόστερ. 

Οι Πειραιώτες κινούνται στοχευμένα στη μεταγραφική αγορά και δεν θέλει να προβεί σε βιαστικές κινήσεις, αφού στόχος είναι ο παίκτης που θα αποκτηθεί να μπορεί να κάνει τη διαφορά και όχι απλώς να συμπληρώσει το ρόστερ. 

Ο Γιώργος Μπατζώκας έχει κάνει την έρευνά του, έχει καταλήξει σε κάποιους παίκτες από το ΝΒΑ και πλέον το μόνο που απομένει είναι να γίνει η τελική κίνηση για τον παίκτη που έχει ξεχωρίσει ο Έλληνας κόουτς! 

Το όνομα του Κέντρικ Ναν είναι αυτό που παίζει δυνατά εδώ και καιρό. Ο Αύγουστος μπορεί να κύλησε σε ρυθμούς... Μάικ Τζέιμς για τους Πειραιώτες, όμως ο παίκτης τελικά δεν έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό και ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να προχωρήσει την υπόθεσή του. 

To Pre-game του κρίσιμου αγώνα της Εθνικής με την Νέα Ζηλανδία
FIBA WORLD CUP

14:53 - 30.08.2023

LIVE STREAMING To Pre-game του κρίσιμου αγώνα της Εθνικής με την Νέα Ζηλανδία

Το Sportal βρίσκεται στις Φιλιππίνες, στο πλευρό της Εθνικής ομάδας, με την ευγενική χορηγία της Oshee Hellas και της Twins Trade επίσημου διανομέα των ισοτονικών ποτών OSHEE, ενώ στο studio ο Βασίλης Μοιρώτσος και ο Γιάννης Πάλλας αναλύουν και σχολιάζουν μαζί με τον εκλεκτό καλεσμένο, τον κόουτς Γιώργο Βόβορα.

Έτσι, ο Ναν ο οποίος ακόμα δεν έχει βρει ομάδα στο ΝΒΑ, είναι προτεραιότητα, ωστόσο δεν είναι και μόνος του στην κούρσα. Το γεγονός ότι ο ίδιος έχει μεταφέρει στον Ολυμπιακό ότι ναι μεν τον ενδιαφέρει η προοπτική μετακόμισης στην Ευρώπη, όμως μόνο εφόσον δεν βρει ομάδα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, αναγκάζει τον ελληνικό σύλλογο να ανοίξει τις... κεραίες του και να στραφεί και σε άλλες λύσεις. 

Μια από αυτές είναι ο Τέρενς Ντέιβις. Την είδηση αποκάλυψε ο Ματέο Αντρεάνι, ο οποίος σε tweet του υποστηρίζει ότι οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν ένα γκαρντ και ότι αν και ο Ναν προηγείται στην... κούρσα, η εναλλακτική του είναι ο Ντέιβις! Ένας ακόμα ελεύθερος παίκτης που δεν έχει βρει ομάδα στο ΝΒΑ και είναι πολύ καλή περίπτωση, είναι ο Ουίλ Μπάρτον. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας γενικά ψάχνονται και δεν αποκλείεται σύντομα να έρθουν σε συμφωνία με κάποιον από τους υποψηφίους!