Ολυμπιακός: Κοντά στην ανανέωση η Νικολοπούλου

Αγγελική Νικολοπούλου

i

Αγγελική Νικολοπούλου / © FIBA

Ολυμπιακός: Κοντά στην ανανέωση η Νικολοπούλου

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:00 - 21.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 21.04.2023

Η Αγγελική Νικολοπούλου και ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια και να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα σεζόν.

Μια σπουδαία κίνηση είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ Γυναικών, με την Αγγελική Νικολοπούλου να είναι πολύ κοντά στην παραμονή της στο μεγάλο Λιμάνι. 

Η βασική πλέι μέικερ της ομάδας του Θάνου Νίκλα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό από το 2017 και όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει για 7η σεζόν στον Πειραιά, εκεί όπου έχει ζήσει τόσες και τόσες μεγάλες στιγμές. 

Με τον Ολυμπιακό έχει κατακτήσει πρωταθλήματα, Κύπελλα, έχει αγωνιστεί δύο χρονιές στην Euroleague Γυναικών και έχει εξελιχθεί σε μια εκ των κορυφαίων γκαρντ της χώρας, με τον Θάνο Νίκλα να στηρίζει πολλά στην παρουσία της και την ηγετική της στόφα στο παρκέ. 

Μάλιστα στον Ολυμπιακό είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία τους για να κρατήσουν την παίκτρια στο μεγάλο Λιμάνι, όπου ο ίδιος ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, ο Μιχάλης Κουντούρης μίλησε με την παίκτρια, προκειμένου να της αποσπάσει το «ναι». 

Κουντούρης και Νικολοπούλου βρέθηκαν στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ομάδας των Ανδρών με τον Άρη και συνομίλησαν για αρκετή ώρα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η παρέμβαση του προέδρου έπαιξαν κομβικό ρόλο στο να είναι τόσο κοντά στο οριστικό «ναι» η έμπειρη Ελληνίδα γκαρντ.

Έτσι λοιπόν ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει ήδη κλείσει την Ελεάννα Χριστινάκη, είναι έτοιμος να δημιουργήσει ένα σπουδαίο σύνολο για ακόμα μια σεζόν, ώστε να πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα και να πάει όσο καλύτερα γίνεται στην Ευρώπη