Ξεκίνησαν οι εργασίες στο ΣΕΦ (pics)

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο ΣΕΦ (pics)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:14 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 19.06.2023

Το ΣΕΦ αλλάζει, με τους ανθρώπους του σταδίου να έχουν ήδη ξεκινήσει τις εργασίες για την αναδιαμόρφωση του γηπέδου!

Το ΣΕΦ θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό από τη νέα σεζόν, με το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας να ετοιμάζεται να αποκτήσει νέα μορφή, με περισσότερες θέσεις και αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. 

Ο Ολυμπιακός θα πάρει στα χέρια του αποκλειστικά την διαχείριση της κεντρικής σάλας και θέλει να την αλλάξει, όπως διαβάσατε στο Sportal την Κυριακή, με τις εργασίες αναδιαμόρφωσης του χώρου να έχουν ήδη ξεκινήσει! 

Το πρωί της Δευτέρας συνεργείο βρέθηκε στο ΣΕΦ, προκειμένου να ξηλώσει τα δημοσιογραφικά θεωρεία που βρίσκονται πάνω από τα VIP, εκεί όπου τα πλάνα του Ολυμπιακού για το.... νέο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έχουν εξέδρες και σουίτες. 

Αυτή είναι μόνο η αρχή σχετικά με το ΣΕΦ και τις αλλαγές του, Σύντομα θα αλλάξουν σχεδόν όλα τα καθίσματα, θα μπει νέος φωτισμός, θα βαφτούν οι τοίχοι και γενικότερα το γήπεδο θα αλλάξει μορφή, προκειμένου να αποτελέσει ένα υπέροχο μπασκετικό σπίτι για τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του. 

Έτσι κι αλλιώς η άψογη συνεργασία που είχε τα προηγούμενα χρόνια η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την πρόεδρο του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, είχε δώσει την δυνατότητα στους Ερυθρόλευκους να κάνουν αρκετές αλλαγές, όπως τα αποδυτήρια, τα γραφεία της ΚΑΕ και το υπερσύγχρονο γυμναστήριο που χρησιμοποιούν οι αθλητές του συλλόγου. 

Σταδιακά λοιπόν έρχονται όλο και περισσότερες αλλαγές, με το ΣΕΦ που θα υποδεχθεί τον Βασίλη Σπανούλη στο παιχνίδι προς τιμήν του τον Σεπτέμβριο να είναι κατά πολύ αλλιώτικο σε σχέση με εκείνο που έχουμε συνηθίσει όλοι μας. 

«Καταρχήν η θέση του είναι δίπλα στο “Καραϊσκάκης”. Το να γίνεται ένα «Ολυμπιακό» Σαββατοκύριακο ας πούμε μου φαίνεται φανταστικό. Το ίδιο επιδιώκει και η Μπάγερν Μονάχου. Να είναι δίπλα το γήπεδο ποδοσφαίρου με αυτό του μπάσκετ ώστε να απολαμβάνεις και τα δύο. Αν μπορούν οι υπηρεσίες σε ένα φανταστικό αλλά αρχαίο γήπεδο να είναι πιο καλές, είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα πιστεύω μπορεί να το ανακαινίσει και να το αναμορφώσει», είπε στο Sportal ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την φιέστα. Αυτή η αναμόρφωση λοιπόν έρχεται και στον Ολυμπιακό θα έχουν σύντομα το δικό τους μπασκετικό σπίτι, το οποίο δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα της Ευρώπης.