Με Σλούκα ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι

Κώστας Σλούκας

i

© Intime

Με Σλούκα ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:58 - 18.03.2023 / Ανανεώθηκε: 16:36 - 18.03.2023

Στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα θα είναι ο Κώστας Σλούκας ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (19/3, 15:45).

Ευχάριστα τα νέα στον Ολυμπιακό, με τον ηγέτη της ομάδας του Πειραιά, Κώστα Σλούκα να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να θέτει εαυτόν στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο έμπειρος γκαρντ είχε κληρονομήσει μια ελαφριά θλάση από το ματς με την Μπάγερν, η οποία τον είχε αφήσει εκτός από το παιχνίδι με τον Προμηθέα, αλλά και από εκείνο του Κάουνας με αντίπαλο τη Ζάλγκιρις.

Αν ο Βεζένκοφ δεν βγει MVP της σεζόν θα είναι έγκλημα

Αν ο Βεζένκοφ δεν βγει MVP της σεζόν θα είναι έγκλημα

Ο Ολυμπακός πέρασε και από το Κάουνας, με τον Σάσα Βεζένκοφ να κάνει για ακόμα μια φορά τη διαφορά και να δείχνει ότι το βραβείο του MVP επιβάλλεται να καταλήξει στα χέρια του! Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

Μετά την επιστροφή από την Λιθουανία ο Ολυμπιακός πέρασε μια χαλαρή Παρασκευή, κατά την οποία οι παίκτες είχαν ρεπό. Το Σάββατο όμως το πρόγραμμα είχε προπόνηση, με τον Κώστα Σλούκα να συμμετέχει κανονικά και ετσι να είναι έτοιμος να πατήσει παρκέ στο ΟΑΚΑ.

Το μόνο που απομένει ενόψει του τζάμπολ της αναμέτρησης είναι να αποφασίσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας ποιον ξένο θα αφήσει εκτός, καθώς με 7 στο ρόστερ, ένας θα πρέπει να δει το μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, φορώντας πολιτικά.