Οι κάμερες της Εuroleague στραμμένες στον Μάικ Τζέιμς (vid)

Οι κάμερες της Εuroleague στραμμένες στον Μάικ Τζέιμς (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 16:30 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:04 - 19.05.2023

Ο Αμερικάνος σούπερ σταρ της Μονακό, Μάικ Τζέιμς, πάτησε το πόδι του στη Zalgirio Arena για την δεύτερη απόπειρά του να κατακτήσει την πρώτη του Euroleague. Μετρημένος, σοβαρός και συγκεντρωμένος εν όψει της δύσκολης μάχης του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Είναι το δεύτερο Final Four της καριέρας του. Οι αναμνήσεις από το πρώτο έρχονται από το 2016, όταν ο Μάικ Τζέιμς, ως μέλος της Μπασκόνια είχε αποτύχει στην προσπάθεια κατάκτησης της κορυφής. Οι Βάσκοι και ο Αμερικάνος είχαν ηττηθεί στον ημιτελικό από την Φενέρμπαχτσε, που στη συνέχεια με τη σειρά τους οι Τούρκοι ηττήθηκαν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Τώρα, στη δεύτερη προσπάθειά του, ο 33χρονος σούπερ σκόρερ βρίσκεται στην τελική φάση φορώντας τη φανέλα της Μονακό και σύντομα θα κάνει την προσπάθειά του απέναντι στον Ολυμπιακό. Αυτή η προσπάθεια θα ξεκινήσει σήμερα (19/5) στις 18:00 ώρα Ελλάδας και ο Τζέιμς είναι ήδη στο γήπεδο. 

Η αστερόσκονη που περιστοιχίζει την παρουσία εστίασε τις κάμερες της Euroleague στην είσοδό του στο γήπεδο και μπορεί ο κολλητός και πρώην συμπαίκτης του στους Μπρούκλιν Νετς του Κέβιν Ντουράντ να μην μπόρεσε να ταξιδέψει στη Λιθουανία, αν και προσκλήθηκε από την ομάδα του Πριγκιπάτου, αλλά μάλλον θα ξυπνήσει νωρίς (λόγω της διαφοράς ώρας με τις Ηνωμένες πολιτείες) για να παρακολουθήσει το ματς από την τηλεόραση.