Έντουαρντς: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, να παίξουμε σκληρά»

Κάρσεν Έντουαρντς

Έντουαρντς: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, να παίξουμε σκληρά»

Sportal newsroom 19:28 - 07.12.2023

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Κάρσεν Έντουαρντς, τον οποίο χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα, ενώ ταυτόχρονα έδωσε το σύνθημα για το παιχνίδι της Παρασκευής (08/12).

Ο Ολυμπιακός παραμένει στο ΣΕΦ και υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου για την 13η αγωνιστική της Euroleague. Οι Πειραιώτες έχουν σαν στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης με την ομάδα του Πάμπλο Λάσο να έρχεται στο φαληρικό στάδιο με διάθεση να παλέψει για το «διπλό».

Αυτό τόνισε και ο Κάρσεν Έντουαρντς, μιλώντας για το παιχνίδι της Παρασκευής. Ο απόφοιτος του Purdue στάθηκε στις δυσκολίες του αγώνα, εξηγώντας πως οι Πειραιώτες έχουν σπουδαία ομάδα, ενώ επεσήμανε τι πρέπει να κάνυον οι Βαυαροί στον τομέα της άμυνας.

Ο Αμερικανός γκαρντ μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι προφανώς μεγάλη ομάδα, οπότε πρέπει να προσπαθήσουμε να μείνουμε σταθεροί και να παίξουμε σκληρά. Περιμένουμε επίσης μια φανταστική ατμόσφαιρα, και την περιμένουμε με ανυπομονησία».

Ολυμπιακός και Μπάγερν Μονάχου είναι ισόβαροι στην κατάταξη, μετρώντας ρεκόρ 6 νίκες και 6 ήττες με το πέρας 12 αγωνιστικών, σε ένα παιχνίδι που έχει το δικό του ενδιαφέρον, όσον αφορά τη «μάχη» των πλέι οφ.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μπάγερν και όλη τη δράση της Παρασκευής