Απαλλάχθηκαν Ολυμπιακός και Μπαρτζώκας από τον Αθλητικό Δικαστή

Απαλλάχθηκαν Ολυμπιακός και Μπαρτζώκας από τον Αθλητικό Δικαστή

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:09 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:09 - 05.06.2024

Ο Αθλητικός δικαστής απάλλαξε τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα για την απουσία του από την συνέντευξη Τύπου του αγώνα Περιστέρι – Ολυμπιακός, με τους γηπεδούχους να τιμωρούνται με πρόστιμο για τα όσα έγιναν κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

Το ΠεριστέριΟλυμπιακός, παρότι σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό σκέλος, ήταν παράσταση για έναν ρόλο, είχε αρκετό… ψωμί στο τρίτο ημίχρονό του.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του αγώνα ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα κατά του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρξαν επεισόδια στη φυσούνα, με οπαδό των γηπεδούχων να βρίζει και να φτύνει τον κόουτς του Ολυμπιακού.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Γιώργος Μπαρτζώκας να μην δίνει το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την συμπεριφορά των οπαδών του Περιστερίου.

Εν τέλει, ο Αθλητικός Δικαστής απάλλαξε τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Ολυμπιακό για την απουσία του πρώτου από τη συνέντευξη Τύπου, ενώ τιμώρησε με πρόστιμο τους γηπεδούχους για τα παραπάνω.

19:31 - 01.06.2024

Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στο Περιστέρι

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 84-71 του Περιστερίου και προκρίθηκε στους τελικούς της Stoiximan Basket League. Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

99/5-6-2024

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απαλλάσσεται η «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) για την πράξη της μη συμμετοχής του Α΄ Προπονητή της ομάδος στο FLASH INTERVIEW και στη συνέντευξη τύπου μετά το πέρας του αγώνα, παράπτωμα κατά τον  αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 1-6-2024.

98/5-6-2024

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 

Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ):
α) χρηματικό πρόστιμο εξακοσίων (600,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων και
β)  χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ εξαιτίας επεισοδίων που σημειώθηκαν εντός του γηπέδου αλλά εκτός του αγωνιστικού χώρου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 1-6-2024