Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Σλούκας
i

© Intime

Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Σλούκας

Ο Κώστας Σλούκας προπονήθηκε την τρίτη 14/2 μαζί με τους συμπαίκτες του και πιθανότατα θα είναι στην 12αδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα του Final 8 κόντρα στον Άρη.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια του στο Final 8 του κυπέλλου Ελλάδας ξεκίνησε και την τρίτη 14/2 στο ομαδικό πρόγραμμα μπήκε και ο Κώστας Σλούκας

Ο διεθνής γκαρντ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και λογικά θα δώσει το «παρών» στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Άρη. 

Αυτό άλλωστε είχε επισημάνει και ο κόουτς της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί του Ιωνικού για το πρωτάθλημα. 

Ερωτηματικό προκαλεί η κατάσταση του Τζορτζ Πάπας. Ο ομογενής γκαρντ ταλαιπωρείται από έναν «ύπουλο» τραυματισμό, καθώς έχει οίδημα στο γόνατο και το τεχνικό επιτελείο προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ή όχι. Οι «ερυθρόλευκοι» προτιμούν να προφυλάξουν τον παίκτη τους παρά να θέσουν την υγεία του σε κίνδυνο κι έτσι η συμμετοχή του ή όχι στους αγώνες του Final 8 θα κριθεί την τελευταία στιγμή. 

Αν ο Πάπας ταξιδέψει τελικά στο Ηράκλειο, τότε στην αποστολή θα μπει κι ένας εκ των Τσάμη και Αμπόσι. Σε περίπτωση που ο παίκτης δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, τότε θέση στην αποστολή θα πάρουν και τα δύο «μωρά» του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οι Πειραιώτες έχουν ρίξει μεγάλο βάρος στην κατάκτηση του κυπέλλου, αφού αποτελεί έναν από τους φετινούς στόχους της ομάδας. Αυτό άλλωστε παραδέχθηκε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του: «Το τουρνουά θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Δεν θεωρούμε τον εαυτό μας φαβορί. Θα πρέπει να παίξουμε με τον τρόπο που συνηθίζουμε και αν όλα πάνε καλά να πάρουμε το Κύπελλο. Θα ήθελα ατμόσφαιρα ανάλογη με τη σχέση που έχουμε όλοι μεταξύ μας», είπε ο ίδιος.

»