Απίθανο βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ
i

Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού/PrtScr

Απίθανο βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ

Sportal newsroom 10:31 - 31.12.2022 / Ανανεώθηκε: 17:32 - 31.12.2022

Εξαλλοι πανηγυρισμοί ξέσπασαν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, με τους «ερυθρόλευκους» να αποθεώνουν τον Ανδρέα Γκατζούλη, όταν τους είπε ότι θα πάρουν όλοι δύο μέρες ρεπό εκτός από τον τραυματία Σάσα Βεζένκοβ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε επί του Παναθηναϊκού (71-95) στο ΟΑΚΑ και όπως ήταν λογικό το κλίμα ήταν πανηγυρικό στις τάξεις των «ερυθρόλευκων». Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι Πειραιώτες γιόρτασαν στα αποδυτήρια με την ψυχή τους αυτή τη σπουδαία νίκη και ιδιαίτερα όταν ο Ανδρέας Γκατζούλης ανακοίνωσε ότι όλοι οι παίκτες - εκτός του τραυματία Σάσα Βεζένκοβ - θα πάρουν δύο μέρες ρεπό.

Χαμός στο ΣΕΦ από οπαδούς του Ολυμπιακού και Αγγελόπουλους: «Μέχρι τέλους οέ, οέ, οέ!» (vid)
EUROLEAGUE

09:24 - 31.12.2022

Χαμός στο ΣΕΦ από οπαδούς του Ολυμπιακού και Αγγελόπουλους: «Μέχρι τέλους οέ, οέ, οέ!» (vid)

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος γνώρισαν την αποθέωση από τους οπαδούς των του Ολυμπιακού που υποδέχτηκαν την αποστολή στο ΣΕΦ έπειτα από τη 10η συνεχόμενη νίκη με τον Παναθηναϊκό.

Ο γυμναστής του Ολυμπιακού στάθηκε ανάμεσα σε όλους τους παίκτες, που του φώναζαν «πέστο», με τον Ανδρέα Γκατζούλη να τους τονίζει ότι «έχετε δύο μέρες ρεπό» με όλους να αρχίσουν τους έξαλλους πανηγυρισμούς και τους Λαρεντζάκη και Λούντζη που αναποδογυρίζουν ένα τραπέζι. Το αποκορύφωμα ήταν όταν ο υπεύθυνος για την φυσική κατάσταση των παικτών τους είπε «εκτός από τον Σάσα» (σ.σ Βεζένκοβ), με τον Λαρεντζάκη να μπουγελώνει τον Βούλγαρο φόργουορντ.