Οι ξένοι του Ολυμπιακού στο Final 8 και οι σκέψεις του Μπαρτζώκα

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

Photo by Christina Pahnke/Euroleague Basketball via Getty Images

Οι ξένοι του Ολυμπιακού στο Final 8 και οι σκέψεις του Μπαρτζώκα

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης από την Αθήνα με προορισμό το Ηράκλειο, ώστε να παλέψει για το τρίτο σερί Κύπελλο, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει μπροστά του μια σημαντική απόφαση σχετικά με την 7άδα των ξένων.

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει δύο σερί φορές το Κύπελλο στην Κρήτη, με τους Πειραιώτες να ετοιμάζονται για το Final 8 του 2024 με σκοπό να κατακτήσουν ακόμη ένα τρόπαιο. 

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα φτάσει στο Ηράκλειο το πρωί της Πέμπτης και θα κάνει μια προπόνηση στην πόλη της Κρήτης, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να καταστρώνει τα πλάνα για το παιχνίδι με το Περιστέρι με μοναδικό παίκτη που δεν μπορεί να υπολογίζει να είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ

Ο Σέρβος θα είναι και ο μόνος που δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο, καθώς είναι ακόμη με γύψο στο πόδι και από τον Ολυμπιακό έκριναν πως δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθεί με το ταξίδι, παρότι ο παίκτης θα ήθελε να είναι δίπλα στους συμπαίκτες του. 

Έτσι, εκτός από τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού θα είναι κανονικά στην αποστολή για το νησί της Κρήτης, παρότι ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν αλλάξει κάποιος ξένος. 

Για την ώρα οι δηλωμένοι είναι οι Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, Αϊζάια Κάνααν, Άλεκ Πίτερς, Μουστάφα Φαλ, Φιλίπ Πετρούσεφ, Μόουζες Ράιτ και Ίγκνας Μπραζντέικις, με έναν εξ αυτών να μένει οποσδήποτε εκτός σε κάθε ματς, καθώς έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι 6 από τους 7. Από την άλλη, ο Μιλουτίνοφ παραμένει τραυματίας, ο Σίκμα δεν έχει πείσει, με μόνο ερωτηματικό την συμμετοχή του Σακίλ ΜακΚίσικ. 

Ο Αμερικανός έχει μπει στους ρυθμούς της Euroleague, με το ενδεχόμενο να αλλάξει θέση με τον Ίγκι Μπραζντέικις να είναι πιθανό, αλλά ακόμη τίποτα να μην έχει ξεκαθαρίσει. Από τη μία ο Ολυμπιακός έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του το ενδεχόμενο κάποιου τραυματισμού, όπως και το δεδομένο πως όταν ο Μιλουτίνοφ επιστρέψει στη δράση, θα φέρει και αλλαγή στο ρόστερ. 

Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης (να κάνει αλλαγή (ή αλλαγές), απόφαση που ο Γιώργος Μπαρτζώκα θα συλλογιστεί αρκετά μέχρι να την πάρει. 

Με την... αγάπη του Παπανικολάου στον Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός ευχήθηκε στους ερωτευμένους! (vid)
ΜΠΑΣΚΕΤ

13:14 - 14.02.2024

Με την... αγάπη του Παπανικολάου στον Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός ευχήθηκε στους ερωτευμένους! (vid)

Σήμερα Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου, γιορτάζουν οι ερωτευμένοι και ο Ολυμπιακός ευχήθηκε σε όλους, παρουσιάζοντας ένα photo-story και μερικά πλάνα από την σχέση του Κώστα Παπανικολάου με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, που δεν είναι ερωτική, είναι όμως γεμάτη με τρυφερά συναισθήματα (εκατέρωθεν).