Ολυμπιακός: Οι λόγοι που ξεκίνησε τις κρατήσεις των διαρκείας από τώρα

ΣΕΦ

i

© Intime

Ολυμπιακός: Οι λόγοι που ξεκίνησε τις κρατήσεις των διαρκείας από τώρα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:50 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:50 - 04.04.2023

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μια πρωτότυπη κίνηση, ανακοινώνοντας πως οι κάτοχοι των διαρκείας θα μπορούν να κάνουν από τώρα κράτηση για τη νέα σεζόν και το Sportal σας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πάρθηκε αυτή η απόφαση.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως η δυνατότητα κράτησης των διαρκείας ξεκινάει από αύριο (Τετάρτη 5/4), με τους κατόχους να μπορούν να προμηθευτούν από τώρα το «μαγικό χαρτάκι» τους ενόψει της επόμενης σεζόν.

Η ζήτηση από τους φιλάθλους ήταν μεγάλη, με τον Ολυμπιακό να κινείται προς μια κατεύθυνση, πάνω στην οποία οδεύουν εδώ και χρόνια πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ, που βγάζουν τα διαρκείας τέτοια εποχή, καθώς επιτρέπει στις ομάδες να προχωρούν στον σχεδιασμό τους έχοντας την υποστήριξη των φιλάθλων και τα πραγματικά οικονομικά δεδομένα.

Ολυμπιακός: Ξεκινά από τώρα τις κρατήσεις των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023 – 2024
EUROLEAGUE

17:29 - 04.04.2023

Ολυμπιακός: Ξεκινά από τώρα τις κρατήσεις των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023 – 2024

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως οι ενδιαφερόμενοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν από την Τετάρτη (5/4) να κάνουν τις κρατήσεις τους για τα «μαγικά χαρτάκια» της επόμενης σεζόν!

άλλωστε στον Ολυμπιακό ήθελαν να δούνε πόσοι από τους περυσινούς κατόχους θα ανανεώσουν ώστε να ξεκινήσει η διάθεση και σε νέους ενδιαφερόμενους οι οποίο πρέπει να εξυπηρετηθούν με τη σειρά τους. Επιπλέον, λόγω του καλοκαιριού πολλοί κάτοχοι λείπανε, ήταν διακοπές και χάνανε τις προθεσμίες ανανέωσης και έτσι και το δικαίωμα να κρατήσουν τη θέση τους.

Στόχος για τον Ολυμπιακό είναι από τα 5.800 εισιτήρια διαρκείας της περυσινής χρονιάς να ανεβούν στα 6.500 διαρκείας για τη σεζόν 2023-24 και να κλείσουνε εκεί. Έτσι, θα υπάρχουν διαθέσιμα περίπου 5.500 εισιτήρια ανά αγώνα για τα οποία βέβαια θα ακολουθηθεί η πολιτική dynamic pricing όπου ανάλογα με την σπουδαιότητα του αγώνα και την διαθεσιμότητα των εισιτηρίων θα προσαρμόζονται και οι τιμές των εισιτηρίων ανά αγώνα.

Οι τιμές των διαρκείας θα είναι ελαφρώς αυξημένες για αρκετούς λόγους και κυρίως λόγω του ότι η ζήτηση για κάθε θέση κατόχου είναι υπερδιπλάσια των διαθέσιμων θέσεων. Επίσης, οι εγγυημένοι αγώνες είναι πολλοί, καθώς η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζωκα δίνει περίπου 35 αγώνες εντός έδρας για τις διοργανώσεις που συμμετέχει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Συγκλονίζει ο Μπαρτζώκας για τον πατέρα του: «Τον είχα δει 1-2 φορές στη φυλακή και αναρωτιόμουν γιατί είμαι χωρίς τον πατέρα μου»
ΜΠΑΣΚΕΤ

16:36 - 03.04.2023

Συγκλονίζει ο Μπαρτζώκας για τον πατέρα του: «Τον είχα δει 1-2 φορές στη φυλακή και αναρωτιόμουν γιατί είμαι χωρίς τον πατέρα μου»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τον πατέρα του και το Sportal σας θυμίζει ποιος ήταν ο Ανδρέας, ο αείμνηστος αγωνιστής της Αριστεράς.

Η προμήθεια του εισιτηρίου διαρκείας είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή από πολλές απόψεις. Καταρχήν έχεις εξασφαλισμένη θέση για όλους τους αγώνες χωρίς ταλαιπωρία, ενώ δεν υπάρχει η πιθανότητα να μην βρεις εισιτήριο ειδικά για τους μεγάλους αγώνες. Παράλληλα, ο κάτοχος απολαμβάνει μια σειρά από προνόμια που αφορούν αποκλειστικά τους κατόχους διαρκείας, τόσο σε σχέση με το γήπεδο (παρκινγκ κτλ), όσο και σε σχέση με τις προσφορές της ΚΑΕ ]και των χορηγών της.

Επιπλέον, είναι η πιο συμφέρουσα οικονομικά επιλογή. Για παράδειγμα ένα εισιτήριο διαρκείας αξίας 800 ευρώ αντιστοιχεί σε θέση για την οποία αν κάποιος πλήρωνε μεμονωμένο εισιτήριο ανά αγώνα, θα ξόδευε 2.050 ευρώ! Αντίστοιχα για μια θέση που αντιστοιχεί σε εισιτήριο διαρκείας 350 ευρώ, κάποιος θα πλήρωνε από 600 ως 700 ευρώ. Και φυσικά δεν είναι δεδομένο ότι θα έβρισκες διαθέσιμο εισιτήριο. Τέλος οι κάτοχοι διαρκείας έχουν απόλυτη προτεραιότητα, ανάλογα με την κατηγορία του εισιτηρίου τους, σε εισιτήρια του F4, καθώς και σε μια σειρά άλλων δραστηριοτήτων.

Τέλος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ειδικά για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας VIP, Court seats, baseline seats, την επόμενη χρονιά 2023-24, θα απολαμβάνουν και την πρόσβαση στο νέο ολοκαίνουργιο VIP Lounge που θα κατασκευαστεί το καλοκαίρι στο ΣΕΦ και θα προσφέρει υψηλές υπηρεσίες και service, πριν αλλά και κατά την διάρκεια των αγώνων.

Tags: