Οι ματιές του Ολυμπιακού στον Πάνγκος και ο λόγος του δισταγμού

Κέβιν Πάνγκος

Οι ματιές του Ολυμπιακού στον Πάνγκος και ο λόγος του δισταγμού

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:20 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:25 - 19.11.2023

Ο Κέβιν Πάνγκος αναμένεται να μείνει ελεύθερος, μετά από όλα όσα συνέβησαν στην Αρμάνι, με τον Ολυμπιακό να κοιτάζει μεν την περίπτωσή του, αλλά να μην αναμένεται να κάνει κίνηση. Το Sportal αναλύει.

Ο Ολυμπιακός είναι στην αγορά, προκειμένου να ενισχυθεί, με τους Ερυθρόλευκους να αναζητούν δύο παίκτες, προκειμένου να συμπληρώσουν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ μετά τους τραυματισμούς. 

Σε πρώτη φάση, ο παίκτης τον οποίο αναζητούν άμεσα στον Ολυμπιακό είναι ένας ψηλός, ο οποίος θα δώσει βοήθειες και στο «5» και στο «4», με τον Φιλίπ Πετρούσεφ να είναι η πρώτη επιλογή. Βέβαια, με την κατάσταση του παίκτη στο Σακραμέντο να περιπλέκεται, η περίπτωση μοιάζει να δυσκολεύει, με τα πάντα να κριθούν μέσα στις επόμενες ημέρες. 

Από εκεί και πέρα όμως, υπάρχει και ο δεύτερος παίκτης που αναζητά ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα δώσει λύσεις στα γκαρντ. Πολλά ονόματα έχουν προταθεί, με τον Πλυμπιακό να μην έχει επιτρέψει να διαρρεύσει τίποτα. Ένα από τα ονόματα πάντως που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να κοιτάξει ο Ολυμπιακός είναι αυτό του Κέβιν Πάνγκος

Ο Καναδός μοιάζει ξένο σώμα στην Αρμάνι και σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, Είναι λογικό πως ένας παίκτης με την δική του ποιότητα θα ενδιέφερε όλες τις ομάδες της Ευρώπης, όμως ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να κάνει δεύτερες σκέψεις (στην παρούσα φάση) για τον αθλητή, όπως αποκαλύψαμε στην Sportal Sunday Live μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Μαρούσι. 

Ο Κέβιν Πάνγκος, έχοντας αγωνιστεί φέτος με την Αρμάνι, για να μπορέσει να παίξει σε άλλη ομάδα, θα πρέπει να περάσει η 30η Δεκεμβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι για περίπου 40 ημέρες ακόμα, ο Ολυμπιακός, εάν τον κάνει δικό του, δεν θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει. 

Στην παρούσα φάση αυτό μοιάζει ανασταλτικός παράγοντας, καθώς ο Ολυμπιακός θέλει να χρησιμοποιήσει άμεσα τους παίκτες που θυα αποκτήσει και αυτό δεν μπορεί να συμβεί στην περίπτωση του Κέβιν Πάνγκος. Παρόλα αυτά, όσο περνάν οι μέρες και φυσικά αφού μείνει ελεύθερος ο παίκτης από την Αρμάνι, τότε τα δεδομένα δεν είναι απίθανο να αλλάξουν. 

Μπαρτζώκας για την μεταγραφή: «Έχω κάνει τις εισηγήσεις μου, χειρίζεται η διοίκηση πλέον το θέμα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:14 - 19.11.2023

Μπαρτζώκας για την μεταγραφή: «Έχω κάνει τις εισηγήσεις μου, χειρίζεται η διοίκηση πλέον το θέμα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αμαρουσίου και αναφέρθηκε στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του, εξηγώντας πως έχει κάνει τις εισηγήσεις του και το θέμα το χειρίζεται πλέον η διοίκηση.

🔴Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ