Έπος: Οι παίκτες του Ολυμπιακού έβαλαν και μάσκες Βεζένκοφ και… έπαθαν Βεζένκοφ! (vid)
i

/printscreen

Έπος: Οι παίκτες του Ολυμπιακού έβαλαν και μάσκες Βεζένκοφ και… έπαθαν Βεζένκοφ! (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:20 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 19.05.2023

Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε MVP της κανονικής διάρκειας στη Euroleague και οι συμπαίκτες του του ετοίμασαν μία μικρή έκπληξη το πρωί της Παρασκευής (19/5).

Μία μίνι έκπληξη επιφύλασσαν οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού στον Σάσα Βεζένκοφ το πρωί της Παρασκευής (19/5). Ο Βούλγαρος φόργουορντ αναδείχθηκε MVP της κανονικής διάρκειας στη Euroleague και οι συμπαίκτες του δε θα μπορούσαν να το αφήσουν να περάσει «έτσι». 

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα αφού έφαγαν το πρωινό τους, φόρεσαν μάσκες Βεζένκοφ και περίμεναν τον Βούλγαρο φόργουορντ για να του κάνουν έκπληξη. Φυσικά δεν έμειναν μόνο στις μάσκες αλλά έκαναν και κάποιες κινήσεις του ή κάποια «τικ» που έχει ο Σάσα, όπως το να κουνάει το κεφάλι ή να έχει πολύ ψηλά στη μέση του τη φόρμα του. 

Φυσικά όταν ο Σάσα Βεζένκοφ έφθασε στην αίθουσα και είδε την έκπληξη των συμπαικτών του έβαλε τα γέλια και με αρκετή δόση χιούμορ τους είπε: «Τι βλάκες είστε..». Εκείνοι τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και του φώναζαν «MVP, MVP, MVP». 

Όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσίευσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο κανάλι της στο You Tube στην έκπληξη συμμετείχαν οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης, Τόμας Ουόκαπ, Ταρίκ Μπλακ, Μουσταφά Φαλ, Αϊζάια Κάνααν, Τζορτζ Πάπας και Σακίλ ΜακΚίσικ. 

Θυμίζουμε ότι η οικογένειά του, οι γονείς και η αδερφή του δηλαδή εμφανίστηκαν στην εκδήλωση φορώντας μάσκες με το πρόσωπό του. Του έκαναν ερώτηση παριστάνοντας τους φανς του. Ένα περίπου λεπτό μετά τις αφαίρεσαν και αποκάλυψαν την.... ταυτότητά τους. Κατά τη διάρκεια της απονομής του βραβείου του Βεζένκοφ, η οικογένειά του ανέβηκε στη σκηνή και η αδερφή του τού ανακοίνωσε ότι είναι ο MVP της κανονικής διάρκειας.

O πατέρας του Βεζένκοφ στο Sportal: «Ο Σάσα ξεπέρασε τα όνειρα που είχα για εκείνον, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ολυμπιακό» (vid)
EUROLEAGUE

21:19 - 18.05.2023

O πατέρας του Βεζένκοφ στο Sportal: «Ο Σάσα ξεπέρασε τα όνειρα που είχα για εκείνον, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Σάσο Βεζένκοφ, πατέρας του Σάσα, μίλησε στο Sportal και έλαμπε από υπερηφάνεια για τον κανακάρη του, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει σε πολλά ζητήματα που αφορούν τον σταρ του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει στον πρώτο ημιτελικό (18.00, Novasports Prime και live η εξέλιξή του στο Sportal.gr) το εμπόδιο της Μονακό, προκειμένου την Κυριακή 21 Μαΐου να διεκδικήσει το τέταρτο ευρωπαϊκό του τρόπαιο, απέναντι στην Μπαρτσελόνα ή την Ρεάλ Μαδρίτης που θα κοντραριστούν στον δεύτερο ημιτελικό μεταξύ τους.