Εκτός ντέρμπι ο Λούκα Βιλντόζα λόγω ενοχλήσεων

Λούκα Βιλντόζα

i

Λούκα Βιλντόζα/©Intime

Εκτός ντέρμπι ο Λούκα Βιλντόζα λόγω ενοχλήσεων

Ηλίας Λαλιώτης 11:34 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 30.10.2023

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Εργκίν Αταμάν άφησε εκτός του ντέρμπι στο ΣΕΦ τον Λούκα Βιλντόζα, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λούκα Βιλντόζα για το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League στην έδρα του Ολυμπιακού. Την τελευταία στιγμή προέκυψε ένας τραυματισμός του Αργεντίνου γκαρντ στον αστράγαλο, προσπάθησε με θεραπεία, να τον ξεπεράσει, δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά τελικά δεν είναι σε θέση να μπει στο γήπεδο. 

Αυτός λοιπόν, θα είναι ο ξένος που θα «κοπεί» από την δωδεκάδα, καθώς ο Παναθηναϊκός διαθέτει επτά ξένους παίκτες συνολικά και δικαίωμα συμμετοχής στο εγχώριο πρωτάθλημα έχουν οι έξι. Μοιραία λοιπόν, ο Βιλντόζα χάνει το ντέρμπι και ο Αταμάν θα παρατάξει την ομάδα με τους υπόλοιπους, δηλαδή τους Ματίας Λεσόρ, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι και όλους τους Έλληνες, πέραν των Λευτέρη Μαντζούκα και τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο πρώτος ταλαιπωρείται εδώ και μερικές μέρες με ίωση που τελικά θα του στερήσει τη συμμετοχή στο ματς του ΣΕΦ, ενώ ο δεύτερος αναμένεται να επανέλθει από τη νέα χρονιά. Δηλαδή, τον Ιανουάριο του 2024.

Οι αριθμοί του ντέρμπι των «αιωνίων» - Η μακρά προϊστορία και η τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:15 - 30.10.2023

Οι αριθμοί του ντέρμπι των «αιωνίων» - Η μακρά προϊστορία και η τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ

Την τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός νίκησε στο ΣΕΦ είχαμε Νοέμβριο του 2021, ενώ οι «πράσινοι» στα τελευταία 20 παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης έχουν πάρει μόνο δύο νίκες. Ο Ολυμπιακός έχει κυριαρχήσει, αλλά στα βάθη των ετών στην στατιστική έχουν... φυτρώσει τριφύλλια.

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!