Ευχές στον Μπαρτζώκα και αποθέωση στην άφιξη των Ερυθρόλευκων στο ΣΕΦ (vid)

Οι φίλοι του Ολυμπιακού χειροκρότησαν ένθερμα την αποστολή της ομάδας τους κατά την άφιξή της στο ΣΕΦ, ενώ δεν παρέλειψαν να στείλουν τις ευχές τους στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός αφίχθη λίγο μετά τις 19:00 στο ΣΕΦ, με τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο σημείο να χειροκροτούν την αποστολή και να προσπαθούν να «μπουστάρουν» τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες τους ενόψει του τζάμπολ του τρίτου τελικού απέναντι στον Παναθηναϊκό. 

Φυσικά δεν έλειψαν και οι ευχές στον Γιώργο Μπαρτζώκα

Ο κόουτς του Ολυμπιακού έχει τα γενέθλιά του και οι φίλοι της ομάδας του ευχήθηκαν χρόνια πολλά από... μακριά, με τον ίδιο να κοντοστέκεται για λίγο και να τους ευχαριστεί.

Το σχετικό βίντεο του Sportal: 

Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός θα έχει κανονικά στην διάθεσή του τον Σάσα Βεζένκοφ. Ο σταρ της ομάδας του Πειραιά έσφιξε τα δόντια και τελικά θα παίξει, παρότι το προηγούμενο διάστημα ήταν εκτός προπονήσεων. 

Ο Βεζένκοφ είχε τραυματιστεί στον δεύτερο τελικό του ΟΑΚΑ, με τις εξετάσεις να δείχνουν οστικό οίδημα στο δεξί γόνατο. Ο ίδιος ξεκίνησε από τα ξημερώματα της Παρασκευής κιόλας θεραπεία, με αποτέλεσμα να καταφέρνει να μπει στην 12άδα για το μεγάλο ματς του ΣΕΦ, τον τρίτο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό