Αγγελόπουλοι: «Η κίνηση του Παπανικολάου προς τον Μπαρτζώκα δείχνει πόσο δεμένοι είμαστε»

Αγγελόπουλοι: «Η κίνηση του Παπανικολάου προς τον Μπαρτζώκα δείχνει πόσο δεμένοι είμαστε»

Sportal newsroom 23:12 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:14 - 30.09.2023

Ιδιαίτερα χαρούμενοι εμφανίστηκαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι για την επικράτηση επί του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση του Super Cup, τονίζοντας τη σημασία της κίνησης του Παπανικολάου και τους στόχους του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε με εμφατικό τρόπο τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, επικρατώντας 75-51 επί του Παναθηναϊκού, στον τελικό του Super Cup. 

Οι πρόεδροι των ερυθρόλευκων, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη λήξη του αγώνα και αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων και στην κίνηση του αρχηγού, Κώστα Παπανικολάου να δώσει στον Μπαρτζώκα την ευκαιρία να σηκώσει πρώτος το τρόπαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των αδερφών Αγγελόπουλων 

«Όπως τελειώσαμε πέρσι ξεκινάμε και φέτος με έναν Παναθηναϊκό πολύ πιο ενισχυμένο, οπότε έχει περισσότερη αξία ο τίτλος», ανέφεραν αρχικά.

Για το κατά πόσο περίμεναν τέτοια εμφάνιση από την ομάδα τους: «Δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση, η ομάδα ήταν αποφασισμένη από την αρχή, έχει τον ίδιο κορμό και είναι ενισχυμένη στις θέσεις των παικτών που αποχωρήσανε».

Για τη νοοτροπία της ομάδας: «Νομίζω ήταν εξαιρετική, αυτό θέλουμε, αυτό θαυμάζουμε, για αυτό είμαστε περήφανοι».

Για την κίνηση του Παπανικολάου με τον Μπαρτζώκα: : «Δείχνει πόσο ομάδα είμαστε, πόσο οι παίκτες πιστεύουν τον ρόλο του προπονητή και πόσο τον σέβονται. Αν δεν υπάρχει σεβασμός στον προπονητή, δεν υπάρχει ομάδα».

Για τους στόχους της φετινής σεζόν: «Να είμαστε πολλοί καλοί, να πετύχουμε τους στόχους μας. Δε σημαίνει ότι θα κάνουμε τα ίδια φέτος. Η ομάδα δίνει το παν, κάνουμε και εμείς το παν. Στόχος είναι οι τίτλοι, να πάμε στο Final Four και να διεκδικήσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι μας άξιζε».

Τρομερή κίνηση του Παπανικολάου στην απονομή του τροπαίου: Έδωσε την κούπα στον Μπαρτζώκα (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:53 - 30.09.2023

Τρομερή κίνηση του Παπανικολάου στην απονομή του τροπαίου: Έδωσε την κούπα στον Μπαρτζώκα (vid)

Μία ξεχωριστή στιγμή καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της απονομής του Super Cup στον Ολυμπιακό, με τον Κώστα Παπανικολάου να προσφέρει το τρόπαιο στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Για το που αφιερώνουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς: «Το αφιερώνουμε στην ομάδα του Ολυμπιακού που ήταν αποφασισμένοι. Ο Κώστας και οι παίκτες το αφιέρωσαν στον κόουτς οπότε ας μείνουμε εκεί».