Παρουσία του Αντετοκούμπο και του κόουτς των Μπακς το Game 3 του ΣΕΦ - Αποθέωση για τον Greak Freak τους οπαδούς του Ολυμπιακού (vid)

Παρουσία του Αντετοκούμπο και του κόουτς των Μπακς το Game 3 του ΣΕΦ - Αποθέωση για τον Greak Freak τους οπαδούς του Ολυμπιακού (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:32 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 02:03 - 12.06.2023

Στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσουν το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, βρέθηκαν οι Γιάννης και Άλεξ Αντετοκούνμπο, αλλά και head coach των Μιλγουόκι Μπακς, μαζί με δύο συνεργάτες του.

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό με φόντο τον τρίτο τελικό της Basket League και ο κόσμος των Πειραιωτών άρχισε να γεμίζει από νωρίς το φαληρικό γήπεδο. Στις εξέδρες βρίσκονταν και δύο παρουσίες που ξεχωρίζουν, με τους Γιάννη και Άλεξ Αντετκούνμπο να παρακολουθούν από κοντά το ντέρμπι των αιωνίων.

Θυμίζουμε πως ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκεται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν... λιώνει στην προπόνηση, με τον ίδιο να θέλει να εμφανιστεί πανέτοιμος στις προκλήσεις που έχει μπροστά του με την Εθνική Ελλάδας και την ομάδα του.

Ο Έλληνας σταρ των Μπακς και τις Εθνικής μας ομάδας ανάρτησε δυο φωτογραφίες, στις οποίες αποτυπώνεται ο ίδιος να προπονείται στο ΣΕΦ. «Δεν διαπραγματεύομαι με τον εαυτό μου. Η δουλειά θα γίνει», ανέφερε η λεζάντα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ήταν όμως ο μόνος εκπρόσωπος των Μπακς στο γήπεδο. Δίπλα του καθόταν ο νέος προπονητής του, Έιντριαν Γκρίφιν που προσφάτως ανακοινώθηκε η πρόσληψή του. Πρώτοι στο γήπεδο πάντως είχαν φθάσει οι δύο βοηθοί του 48χρονου τεχνικού. Ο Τζος Οπενχάιμερ και ο πρώην σούπερ σταρ του NBA, Βιν Μπέικερ.