Η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην αναφορά του Παναθηναϊκού

Αγγελόπουλοι - Σκινδήλιας

Η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην αναφορά του Παναθηναϊκού

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:42 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 12.06.2024

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει κανένα πρόβλημα να πραγματοποιηθεί το αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία ζητά επιπλέον αστυνομική δύναμη στο ΣΕΦ και παρουσία δύο εισαγγελέων.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί με προσοχή τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην αναφορά της, με τους Ερυθρόλευκους να είναι θετικοί στο αίτημα των Πρασίνων.

Συγκεκριμένα, στο αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για επιπλέον αστυνομική δύναμη και παρουσία δύο εισαγγελέων στο ΣΕΦ στο σημερινό παιχνίδι, η ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι θετική, καθώς δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό. Αντιθέτως, σε περίπτωση παρουσίας δύο εισαγγελέων και επιπλέον αστυνομικής δύναμης, θα συνεργαστεί απόλυτα με τα όργανα της τάξης, προκειμένου το παιχνίδι να διεξαχθεί ομαλά.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την ανακοίνωση που εξέδωσαν την Δευτέρα (10/6), μετά το τέλος του τρίτου τελικού, το μόνο που έκαναν ήταν να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους για την διαιτησία, αλλά και τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ, όπως η ρατσιστική επίθεση στον Κάνααν. Καμία πρόθεση για υποκίνηση βίας δεν υπήρξε από την πλευρά των Πειραιωτών, παρά μόνο γνωστοποίηση της αγανάκτησης για τα παραπάνω.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε προτρέψει τους φιλάθλους να μην απαντήσουν σε καμία πρόκληση, να μην γίνει αναφορά σε υβριστικά συνθήματα στο γήπεδο και γενικά να πουν όχι στη βία, ώστε όλοι μαζί, μετά το τέλος της αναμέτρησης, να γιορτάσουν το νταμπλ στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Απόψε (12/06, 21.15) στο ΣΕΦ έχουμε γιορτή και ΔΕΝ θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας την χαλάσει!!!

Όπως όλη τη σεζόν, έτσι και στον 4ο τελικό της Basket League με τον Παναθηναϊκό θα δώσουμε -σε κόσμιο πλαίσιο- τη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΜΑΖΙ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ.

Για τον λόγο αυτό: ΜΗΝ απαντήσετε σε κανενός είδους πρόκληση. ΜΗΝ κάνετε χρήση LASER και καπνογόνων. Πείτε ΟΧΙ στα υβριστικά συνθήματα.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Ακολουθήστε ΕΥΛΑΒΙΚΑ τους κανόνες, ώστε με τη λήξη της αναμέτρησης να πανηγυρίσουμε το νταμπλ!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ...

* Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν τον αγώνα (στις 19:15). Σας παρακαλούμε να προσέλθετε στο ΣΕΦ αρκετά νωρίς, καθώς υπάρχει περίπτωση να παρατηρηθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου λίγο πριν το τζάμπολ.

* Σας ενημερώνουμε πως τόσο εντός, όσο και περιμετρικά των θυρών του γηπέδου, λειτουργεί σύστημα καμερών υψηλής ευκρίνειας σύμφωνα με τον νόμο και πως οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά καταγράφεται και θα τιμωρηθεί βάσει νόμου.

* ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η χρήση καπνογόνων, κροτίδων και λέιζερ, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας μας.

* Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε όσους διαθέτουν ονομαστικά εισιτήρια και στους διαπιστευμένους. Άπαντες θα πρέπει να διαθέτουν και να επιδεικνύουν σε κάθε απαραίτητη περίπτωση το εισιτήριό τους ή την διαπίστευσή τους, καθώς και την ταυτότητά τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα επιτραπεί είσοδος σε εκείνους που στον έλεγχο της Αστυνομίας θα βρεθούν χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο σε άλλο όνομα από το δικό τους.

* Οι κάτοχοι διαρκείας που δικαιούνται πρόσβαση στα parking Valet, A και Β παρακαλούμε να επιδεικνύουν την ειδική κάρτα parking που έχουν προμηθευτεί από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας τους. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στους σχετικούς χώρους parking. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι χωρίς δικαίωμα χρήσης του parking να μην πλησιάσουν το γήπεδο, καθώς δημιουργείται κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Παρακαλούνται επίσης όλοι οι φίλαθλοι να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και της Αστυνομίας περιμετρικά του γηπέδου και να μην παρκάρουν σε χώρους που υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσουν πρόβλημα, καθώς θα υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του οχήματος τους.