Για το 2-0 ή την ισοφάριση...

Μιλουτίνοφ - Πετρούσεφ

i

©Intime

Για το 2-0 ή την ισοφάριση...

Νίκος Καλαμπάκας 08:42 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:30 - 07.06.2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο 2ο ματς της σειράς των τελικών της Stoiximan Basket League. Οι ερυθρόλευκοι, μετά τη νίκη τους στο ΟΑΚΑ θέλουν να «ζευγαρώσουν» τα επιτυχημένα αποτελέσματα μπροστά στο κοινό τους, που θα γεμίσει το ΣΕΦ. Για το 1-1 πάει ο Παναθηναϊκός που θέλει να «σβήσει» την κακή εμφάνιση του ΟΑΚΑ.

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Stoiximan Basket League διεξάγεται απόψε το βράδυ (7/6, 21.30, ΕΡΤ3 και Sportal.gr) στο ΣΕΦ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να κάνει το 2-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό και να πάρει σαφές προβάδισμα για τον τίτλο.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου μεταφέροντας το παιχνίδι μέσα στη ρακέτα κυριάρχησαν απόλυτα και έκαναν το break με το... καλημέρα, δείχνοντας ότι δύσκολα θα παραδώσουν τα σκήπτρα στον αιώνιο αντίπαλό τους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μουσταφά Φαλ ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως έχει βρει τον τρόπο να καλύψει το κενό του με το δίδυμο Μιλουτίνοφ - Πετρούσεφ, που στον πρώτο αγώνα έκαναν εξαιρετικό ματς.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να διορθώσει τα κακώς κείμενα του πρώτου αγώνα και να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ με μια νίκη που θα του έχει ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21.30. Διαιτητές θα είναι οι Τσαρούχα, Τσολάκος, Αγραφιώτης.