Ο Κάνααν έκανε χειρονομία «λεφτά» στον Σλούκα (vid)

Ο Κάνααν έκανε χειρονομία «λεφτά» στον Σλούκα (vid)

Sportal newsroom 23:29 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:43 - 07.06.2024

Ο Κάνααν είχε μια αψιμαχία με τον Σλούκα, με τον Αμερικανό γκαρντ του Ολυμπιακού να κάνει την κίνηση «λεφτά» στον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στο ΣΕΦ λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Σλούκας έχασε ένα τρίποντο και λίγο μετά ο Κάνααν είπε κάτι στον αρχηγό του Παναθηναϊκού. Αμέσως δημιουργήθηκε ένταση, η οποία αρχικά ξεκίνησε ανάμεσα στους δύο, στη συνέχεια μπήκε ο Εργκίν Αταμάν και η κατάσταση ξέφυγε γρήγορα. Ο Τούρκος προπονητής των Πρασίνων μάλιστα αποβλήθηκε.

Χάος στο ΣΕΦ: Τσακωμός Κάνααν - Σλούκα, αποβλήθηκε ο Αταμάν, χειροκροτούσε ειρωνικά ο Ουόκαπ (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:30 - 07.06.2024

Χάος στο ΣΕΦ: Τσακωμός Κάνααν - Σλούκα, αποβλήθηκε ο Αταμάν, χειροκροτούσε ειρωνικά ο Ουόκαπ (vid)

Χάος στα τελευταία δευτερόλεπτα του δεύτερου τελικού στο ΣΕΦ, χάθηκε το μέτρημα από τις τεχνικές ποινές. Αποβλήθηκε και πάλι ο Αταμάν, τσακώθηκαν Κάνααν - Σλούκας, πανηγύριζε τις τεχνικές ποινές ο Ουόκαπ.

Οι διαιτητές του αγώνα άρχισαν να μοιράζουν τεχνικές ποινές με τον Κάνααν και τον Σλούκα να συνεχίζουν την αψιμαχία τους. Σε κάποιο σημείο ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού έκανε τη χειρονομία «χρήματα» στον Έλληνα γκαρντ, αναφερόμενος στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται ότι ο Κάνααν ήταν ο πρώτος που σχολίασε τη μεταγραφή του Σλούκα στους Πράσινους το καλοκαίρι που πέρασε.

🔴Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός... 2-0 σε επεισοδιακό φινάλε στο ΣΕΦ με Σλούκα, Κάνααν και Αταμάν!

Θυμηθείτε τι είχε πει ο Κάνααν στο Sportal για τον Σλούκα: