Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή για τον δεύτερο τελικό

Τόμας Ουόκαπ

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή για τον δεύτερο τελικό

Ο αθλητικός δικαστής ανακοίνωσε τις αποφάσεις του για τα όσα διαδραματίστηκαν στον τρίτο τελικό της Stoiximan Basket League.

Με πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για όσα κατεγράφησαν στο φύλλο αγώνα του δεύτερου τελικού της Basket League στο ΣΕΦ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Από τον Αθλητικό Δικαστή γίνεται αναφορά σε τρεις προειδοποιήσεις που έγιναν από τους διαιτητές για τα υβριστικά συνθήματα, για τα οποία και επιβλήθηκε η χρηματική ποινή.

Για τον Παναθηναϊκό απαλλάχθηκε ο Χρήστος Σερέλης επειδή δεν έδωσε το παρών στο flash interview και στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

104/10-6-2024 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 

Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ):
α) για κάθε μία από τις τρεις (3) προειδοποιήσεις που έλαβαν χώρα εξαιρούμενης της πρώτης εξ αυτών, για υβριστικά συνθήματα τα οποία είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, η ποινή της επίπληξης καθώς και χρηματικού προστίμου χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ, ήτοι συνολικά ποινή δύο (2) επιπλήξεις και χρηματικό πρόστιμο δυο χιλιάδων οκτακοσίων (2.800,00) ευρώ και
β) χρηματικό πρόστιμο οκτακοσίων (800,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ), που διεξήχθη την 7-6-2024.

103/10-6-2024

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 

Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) για την πράξη της μη συμμετοχής του Προπονητή της ομάδος κ. Χρήστου Σερέλη στο FLASH INTERVIEW και στη συνέντευξη τύπου μετά το πέρας του αγώνα, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 7-6-2024.