Στο ΣΕΦ για τον 3ο τελικό του Μπάσκετ Γυναικών ο Γιώργος Μπαρτζώκας (pics)

Στο ΣΕΦ για τον 3ο τελικό του Μπάσκετ Γυναικών ο Γιώργος Μπαρτζώκας (pics)

Νίκος Καλαμπάκας 14:10 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:02 - 21.04.2024

Με ένα ζεστό χειροκρότημα υποδέχθηκαν στο ΣΕΦ οι φίλοι του Ολυμπιακού που παρακολουθούν τον 3ο τελικό της ομάδας τους κόντρα στον Παναθηναϊκό, τον Γιώργο Μπαρτζώκα!

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στον 3ο τελικό της Α1 Μπάσκετ Γυναικών, σε ένα παιχνίδι που διεξάγεται στο ΣΕΦ.

Πολλοί παίκτες της ανδρικής ομάδας, ανάμεσά τους και ο αρχηγός, Κώστας Παπανικολάου βρίσκονται από το ξεκίνημα του αγώνα στο ΣΕΦ προκειμένου να παρακολουθήσουν δια ζώσης τον 3ο τελικό της σειράς.

Στο ημίχρονο ωστόσο ο κόσμος ξεσηκώθηκε όταν έκανε την εμφάνισή του και ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας έχει το μπάσκετ μέσα του και δεν θα μπορούσε να λείψει από ένα τόσο σημαντικό αγώνα.

Συνοδευόμενος από τον αθλητικό διευθυντή της ΚΑΕ, Χρήστο Μπαφέ, ο κ. Μπαρτζώκας έφτασε στο ΣΕΦ για το 2ο ημίχρονο της αναμέτρησης και οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά τον υποδέχθηκαν με ζεστό χειροκρότημα.

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί την Τρίτη 23/4 για τη Βαρκελώνη. Εκεί θα τεθεί αντιμέτωπος με την Μπαρτσελόνα για τα playoffs της Euroleague. Έτσι η ομάδα αποφάσισε να... αποφορτιστεί λίγο πριν ξεκινήσουν οι πιο κρίσιμες μάχες της φετινής σεζόν που θα καθορίσουν αν οι Πειραιώτες θα βρεθούν στο Final 4 της Euroleague που φέτος θα διεξαχθεί στο Βερολίνο!