Ο Ολυμπιακός δεν υπολογίζει στον Ταρίκ Μπλακ ούτε στο τρίτο ματς με τον ΠΑΟΚ

Ταρίκ Μπλακ

i

Μπλακ / © Intime

Ο Ολυμπιακός δεν υπολογίζει στον Ταρίκ Μπλακ ούτε στο τρίτο ματς με τον ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 13:58 - 27.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 27.05.2023

Ένα πρόβλημα στο γόνατο δεν θα επιτρέψει στον Αμερικανό σέντερ του Ολυμπιακού, Ταρίκ Μπλακ, να αγωνιστεί στο Game 3 (28/5, 19:05) των ημιτελικών με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-0 νίκες του ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά της Basket League. Χρειάζεται μία ακόμα νίκη για να πάρει την πρόκριση και αυτή θα την διεκδικήσει την Κυριακή (28/5, 19:05, ΕΡΤ 3) στην έδρα του, το ΣΕΦ, αλλά χωρίς τις υπηρεσίες του Ταρίκ Μπλακ

Ο 31χρονος Αμερικανός σέντερ απουσίασε και από το ματς της Θεσσαλονίκης και ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας θα τον στερηθεί για μία ακόμα φορά. Δεν έχει ξεπεράσει το αιμάτωμα που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο και οι «ερυθρόλευκοι» θα του δώσουν χρόνο να ξεκουραστεί με σκοπό να επανέλθει στους τελικούς. 

Στον Ολυμπιακό… μέχρι τέλους ο Σλούκας: Συμφώνησε για άλλα τρία χρόνια!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:09 - 26.05.2023

Στον Ολυμπιακό… μέχρι τέλους ο Σλούκας: Συμφώνησε για άλλα τρία χρόνια!

Ο Κώστας Σλούκας θα παραμείνει στον Ολυμπιακό για ακόμα 3 χρόνια, με τον ηγέτη της ομάδας του Πειραιά, όπως αναφέρουν οι πηγές του Sportal, να δίνει τα χέρια με τον σύλλογο για τρία ακόμα χρόνια.

Εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον νικητή της σειράς του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι, που δεν αποκλείεται να ξεκαθαριστεί ακόμα και εντός της ημέρας (Σάββατο 27/5, 19:15, ΕΡΤ 3). Άλλωστε οι «πράσινοι» προηγούνται με 2-1 νίκες και θα έχουν την ευκαιρία τους να «κλειδώσουν» την κατάσταση ακόμα και... τώρα! Χωρίς βέβαια να αγνοείται το γεγονός ότι έχουν ηττηθεί δύο φορές φέτος στην έδρα της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη. 

Επιστρέφοντας στον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που ο Μπλακ είναι εκτός δράσης και ο Αϊζέια Κάνααν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο εγχώριο πρωτάθλημα ο Μπαρτζώκας θα εμφανίσει την ομάδα του με πέντε ξένους στο τρίτο ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά και αυτοί είναι οι Μουσταφά Φαλ, Τόμας Ουόκαπ, Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεξ Πίτερς και Τζόελ Μπολομπόι.